Nonfirmation

Nonfirmationsinvitation, menukort til festen og meget meget mere.

Hos Woodhazel finder du et godt udvalg af indbydelser til nonfirmation. Vi har både de meget pigede, drengede og kønsneutrale invitationer. Vi har invitationer med blomster og invitationer til gameren.

Designlinjer til nonfirmationen:

Abstract Tiger – en vild og grafisk invitation med abstrakt baggrund i blå og gule striber.

Anemone – en romantisk invitation med illustration af anemoner. Fås i 4 trendfarver: Dusty Rose, Mustard, Sage og Teal.

Colour Block – en minimalisktisk invitation med en blok af farve (6 forskellige at vælge mellem). Her finder du invitationen til den stilbevidste, gameren, footballeren, til den non gender binary, og til hende, der bare gerne vil have sine støvler på til fest.

Creavitity – kvadtatisk invitation med samme stegtegninger, som i vores Colour Block designlinje, men med Creativity farvelægger nonfirmanden selv invitationerne.

Hybenrose – feminin invitation med illustration af hybenrose. En stilren invitation med masser af tilhørende accessories.

Succulents – et friskt design og en smuk kvadratisk invitation med illustration af sukkulenter.

Du kan få vores nonfirmationsinvitationer fås som:

Premade – færdiglavede invitationer, hvor du selv skriver navn, dato og sted på.

Print-selv – invitationer designet til hjemmeprint, hvor du kan printe så mange, som du har brug for.

Semi-custom – trykt nonfirmationsinvitation med din tekst indsat. Du vælger et design fra vores webshop. Vi indsætter din tekst, trykker invitationerne og sender dem til dig klar til brug.

Custom design – er et design lavet specielt til dig og din fest. Kun fantasien sætter grænser. Fra 1500 kr. og opefter + tryk og evt. efterbehandling.

Viser 1–9 af 27 resultater