Bæredygtig Bryllupsmesse 2019
Inspiration til et bæredygtigt bryllup.

10. november 2019 var datoen for Danmarks første bæredygtige bryllupsmesse. Messen var arrangeret af PreLoved og bød på et væld af inspiration til et bæredygtigt bryllup.

Vi kunne desværre ikke selv deltage på messen som aktør pga. travlhed. Men vi var med som gæster. Og det var bestemt en dejlig oplevelse.

PreLoved til deres bæredygtige bryllupsmesse 2019
Billede taget af Kit Bøhnke @siggavastories

PreLoved

Bryllupsmessen var arrangeret og afholdt af PreLoved. PreLoved sælger, som navnet måske afslører, secondhand brudekjoler.

Det, der gør PreLoved anderledes er, at det at købe en preloved brudekjole stadig kan være en luksuriøs oplevelse. De har fittings, som i en konventionel brudekjolebutik, komplet med bobler og snacks. De har også en skrædder tilknyttet, så kjolen sidder præcist som den skal.

De har et utroligt lækkert udvalg lige fra vintage til designerkjoler. Der er bestemt noget for enhver smag.

På den bæredygtige bryllupsmesse viste de de smukke brudekjoler frem på catwalken.

Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside PreLoved og på deres instagram @preloveddresses.dk

Falkenberg Vadstrup

Camilla Falkenberg Vadstrup er kvinden bag Falkenberg Vadstrup.

Hun har det mest charmerende service. Smukke vintage tallerkener stylet med farvede glas, der giver en borddækning, der både er flot og indbydende.

Hun har rigtig meget at vælge imellem og til forskellige budgetter.

Vi fik talt en del med hende, og hun er både dygtig og mægtig sød og hjælpsom.

Du kan se mere om Falkenberg Vadstrup på Instagram @falkenbergvadstrup

Siggava Stories

Kit Bøhnke, som er fotograf, tager de smukkeste billeder. Billederne er ikke bare flotte, men man kan også mærke personlighederne på de personer, der er på billederne. De føles ægte og varme.

Vi fik et rigtig godt indtryk af Kit på messen og havde en god lang snak med hende.

Kit var desværre lige smuttet, da vi gik vores runde med kameraet, så vi fik desværre ikke et billede af hende.

Hendes billeder er virkelig imponerende, så kast et blik på hendes Instagram @siggavastories

Vi har lånt et af Kits billeder af PreLoved, fordi vi ikke nåede at få taget et billede af dem. Og Kits billede var så utroligt flot!

Plateau

Vi havde før messen skrevet til sammen med Matilde og Sine på Instagram, så vi glædede os til at møde dem face to face.

Vi blev bestemt ikke skuffede, for de er super seje! Vi var helt chokerede over, at de kun har været i gang i et par måneder. De har nået virkeligt meget, og det er så godt gået.

Ros til side og lidt mere om, hvad de laver. De kan hjælpe med at planlægge din store dag og ud over det, så kan man også leje en masse lækkert til oppyntning og dekoration til festen.

Deres stand var smuk og inspirerende – og ikke mindst hyggelig. Man havde helt lyst til at sætte sig og tage en slapper i de pæne omgivelser.

Og som om de ikke var power women nok, så havde Sine sin 1 måned meget unge baby med – det tager vi hatten af for!

Du kan se mere Plateau på deres Instagram @byplateau

bæredygtig bryllupsmesse 2019 - Plateau

Baking Sins by Lea

Maria (min kone og den andel halvdel af Woodhazel) elsker kage! Som i kan ikke få nok kage. Så hun glædede sig rigtig meget til at møde Baking Sins by Lea – og selvfølgelig glædede hun sig til at smage lidt på kagerne.

Jeg er desværre på meget striks keto, så jeg kunne ikke smage på lækkerierne. Men når man så på Marias ansigtsudtryk og på farten, hvorpå smagsprøverne forsvandt. Så kan jeg nemt stå inde for, at de smagte dejligt! De så i hvert fald også lækre ud.

Ud over at Lea laver de lækreste kager, så er hun også utrolig sød. Hun tilbød endda Maria et ekstra stykke kage.

Se hendes lækre kager på Instagram @bakingsinsbylea

Renata’s Wood Work

Renata fra Renata’s Wood Work laver de fineste træskilte.

Vi havde en lang og god snak med hende og vores delte kærlighed til træ.

Hun laver alt fra stort til småt fra bordnummer til kæmpe bordplaner. Og hun maler det hele i hånden. Det er håndværk, som vi sætter stor pris på hos Woodhazel!

Vi kan løfte sløret for, at vi fik talt lidt om et evt. samarbejde. Så det glæder vi os til at få talt yderligere med Renata’s Wood Work om.

Se meget mere af det smukke arbejde på Instagram @renataswoodwork

Desuden er Renata Baking Sins by Leas svigermor. Vi synes, at det er så fint, at de tager sammen rundt til bryllupsmesser og støtter hinanden.

Ansvarli’

Ansvarli’ laver bæredygtigt service. Alt fra tallerkener til bestik og sugerør. Alt kan komposteres, så der er ingen dårlig samvittighed, hvis det sugerør skulle blive tabt i haven eller på stranden.

Vi synes simpelthen herrerne fra Ansvarli’ er seje. De fortalt os, at de ikke selv havde private instagram konti. Så deres første møde med Instagram var med Ansvarli’. Det er gåpåmod, som vi kan lide. Der var intet, der kunne stoppe dem. Og vi synes, at de gør et godt stykke arbejde.

Vi synes, at deres produkt er fantastisk. Vi ville helt bestemt bruge det, hvis vi skulle holde havefest eller picnic på stranden.

Du kan se mere på deres Instagram @anvarli

Tablesetting

Tablesetting har alt til det Pinterest venlige festbord. Det er stilet og designeragtigt på den gode måde.

Det var en fryd at tage billeder af deres opdækning, som var virkelig flotte.

Du kan se mere på deres Instagram @tablesettingdk

Lidt flere lækre billeder fra messen

Det var desværre ikke alle aktører, som vi nåede at tale med. Men her er flere billeder fra messen.

Kan messen anbefales?

Bestemt! Vi synes, at Anne Katrine og Nanna har gjort et fantastisk arbejde med messen. Det var en dejlig og uformel stemning, der gjorde det nemt at komme i snak med de forskellige aktører.

Vi har være til en del bryllupsmesser op til vores eget bryllup, og det kan være lidt intimiderende at gå op til de forskellige aktører. Men sådan var det bestemt ikke her.

Det var en dejlig messe, der bestemt kan anbefales.

Skal Woodhazel ikke med på messen næste år?

Jo, selvfølgelig skal vi det! Hvis alt går som planlagt. Vi ville rigtig gerne have været med i år, men tiden var der simpelthen ikke. Men vi har lovet PreLoved, at vi er klar til næste år. Og det glæder vi os rigtig meget til.

Følg os på vores sociale medier for mere inspiration og tips til dine store øjeblikke.

Den Røde Tråd

Alle taler om den, men hvad er den røde tråd? Og hvad kan den? Skab en stemning helt fra invitationen, til festen er slut og gæsterne har tømmermænd

læs mere

Bæredygtig Bryllupsmesse 2019