Barnedåbsinvitationer

Designlinjer

Her kan du se et overblik over alle vores barnedåbsinvitationer inddelt i designlinjer. Mange af vores designlinjer kommer i forskellige farve varianter.

Teddy Pink og Teddy Blue har hver 3 forskellige kantfarver at vælge imellem og Anemone kommer i 4 forskellige trendfarver.

Hvis du ikke finder, hvad du søger i vores barnedåbsinvitationer, så kan alle vores bryllupsinvitationer laves om til barnedåb.

Alternativt kan du få designet dit helt eget Custom design, som er et unikt design lavet specielt til dig.

Barnedåbsinvitation Succulents Wreath i farven Sage (støvet sart grøn) med illustration af sukkulenter

Succulents Wreath

Forårsagtig barnedåbsinvitation med krans af sukkulenter og barnets forbogstav. En stilfuld invitation i sarte farver.

Barnedåbsinvitation Floating Mint - med illustration af baby ræv, der svæver med balloner i grønne, brune og gule nuancer

Floating

Nuttet barnedåbsinvitation med baby dyr, der svæver i balloner. Fås i 3 farver: Mint, Petal og Ice Blue. Invitationen er trykt på akvarelpapir.

Barnedåbsinvitation Hybenrose

Hybenrose

Inspireret af den danske sommer med hybenroser i fuld flor – et feminint og blødt design til en barnedåb i foråret eller sommeren. 

Barnedåbsinvitation Anemone med illustration af Anemoner i farverne: Dusty Rose (støvet rosa / lyserød), Mustard (sennepsgul), Sage (støvet grøn / salvie) og Teal (blågrøn / turkis)

Anemone

Farverig barnedåbsinvitation fra designlinjen Anemone. Designlinjen kommer i fire trendfarver: Dusty Rose, Mustard, Sage og Teal.

Barnedåbsinvitation Teddy Blue 3 farver

Teddy Blue

Barnedåbsinvitation med nuttet bamse i blå. Fås i følgende farver: Midnight Blue (mørkeblå), Golden Blue (guld), og Copper Blue (kobber).

Barnedåbsinvitation med Pink bamse og ramme i dusty rose, Golden rose og peachy rose

Teddy Pink

Barnedåbsinvitation med nuttet bamse i pink. Fås i følgende farver: Dusty Rose (støvet rosa), Golden Rose (guld), og Peachy Rose (rose gold).