Velkommen til stedet, hvor du finder tips, tricks og gode råd til dine invitationer

Her kan du både finde information om alt det praktiske, så som “Hvordan bestiller jeg et Custom design?”. Samt alt det kreative som tips til, hvordan du gør dine invitationer mere personlige.

Hvert efterår, skriver vi en artikel om hvad vi forudser vil være de kommende trends indenfor bryllupper for det kommende år. I vores artikler om farvetrends og bryllupstrends, kommer vi både omkring de farver der trender, men også i høj grad hvad der trender indenfor bryllupper. Ofte er der en stor sammenhæng mellem det der rykker i vores samfund, og hvordan vi som samfund fejrer hinanden – især i forhold til hvordan vi fejrer kærligheden. 

Artiklerne fra de forrige år, kan stadig findes her på siden. For at følge med i hverdagen kan I følge os på vores Instagram.

Du kan også læse mere om vores designlinjer og finde farve palletter til inspiration til din festplanlægning. Her er der gode råd til hvordan du kan skabe den røde tråd, mellem både invitationer og festen der inviteres til. 

Udover farver, er der også flere valg at træffe i forhold til materialer. Ikke kun materialet til invitationen, men også til accessories som bånd, vellum cover, kuverter og så videre.  

Vi håber, at du finder det interessant læsning, og hvis der er et emne, som du gerne vil have, at vi skriver om, så kontakt os endeligt pr. mail eller via vores kontaktformular.

 

Den Røde Tråd

Alle taler om den, men hvad er den røde tråd? Og hvad kan den? Skab en stemning helt fra invitationen, til festen er slut og gæsterne har tømmermænd

læs mere