Caroline og Mathias – Custom Design

Blev gift juli 2021 og igen juli 2022

Save the date, 2 bryllupsinvitationer, menukort og bordkort.

Bryllupsinvitationer Mockup af Custom Design til Caroline og Mathias

Første mockup af Custom design

Processen

Caroline kontaktede os første gang tilbage i 2020 omkring et samarbejde. Brylluppet var planlagt til juli 2021, og det skulle være et stort bryllup i Det Gl. Missionshus i Lemvig.

Det her er historien om deres bryllupsinvitationer til deres havebryllup i 2021 – Og det er egentlig slet ikke der, det hele starter – for planen var et stort bryllup og en pocketfold invitation.

Caroline og Mathias ønskede håndtegnede illustrationer af ranunkler, havtorn, hortensia og siv, fordi brylluppet skulle holdes nær havet. De er begge to friluftsmennesker og ville gerne have den vilde natur med ind. Farvepalletten var grønne nuancer, creme og sandfarvet.

Save the date blev sendt ud til deres gæster, og så fandt Caroline og Mathias sig i lykkelige omstændigheder. Det gjorde, at det store bryllup blev rykket til 2022, og i stedet holdte de et intimt havebryllup for de nærmeste i 2021.

 

Det intime havebryllup

En pocketfold var vi alle enige om, måske var lidt for meget til et intimt havebryllup, når det var et større bryllup på trapperne i 2022. Så planen for pocketfolds blev ændret til en bryllupsinvitation trykt på akvarelpapir med praktisk information på bagsiden.

Bryllupsinvitationen blev stylet med satinbånd (farven Cameo) og et personligt laksegl med monogram (farven Forest Green).

Vi designede matchende bordkort og et hjerteskilt til ophæng i æresporten.

“Det store bryllup” – Save the date

Efter havebrylluppet var det tid til at sende Save the date. 

Vi havde lige fået vores Bloom papir hjem, og det var helt nyt. Bloom papir er 100% genbrugspapir med græsfrø og vildblomstblanding i papiret. Det kan plantes, så det var det perfekte valg til Caroline og Mathias.

Illustrationerne fra den første bryllupsinvitation blev ændret, så blomsterne var knap så vilde og i stil med de blomster, som Caroline drømte om til, hvad der blev døbt, “Det store bryllup”.

Save the date kortene blev stylet med en støvet grøn C6 kuvert (farven Sage), samme personlige laksegl med monogram (farven Shell) og en ydrekuvert i transparent papir med trykte adresser / navne. 

“Det store bryllup” – Produktionen

Noget, som er meget normalt, men som meget få mennesker taler om, er, at smag ændrer sig over tid – især, når der er sket store livsændringer.

Netop det, skete for Caroline! Der var gået næsten halvandet år fra vores første møde til, vi skulle i gang med invitationerne til deres store bryllup. Hun gik fra ikke at bryde sig om rosa, til at kunne lide farven så meget, at den skulle være en del af deres nye custom bryllupsinvitationer.

Så vi lavede en ny designplan for deres bryllupsinvitationer! De orange blomster blev tonet lidt ned, så de passede de den ny farvepallette Mink (gråbrun), Blush (lys rosa) og Bloom genbrugspapir.

“Det store bryllup” – De færdige bryllupsinvitationer og menukort

De færdige bryllupsinvitationer så således ud . Farvepalletten var gennemført fra invitation med menukort, bordkort og bordnummer til selve brylluppet.

Bryllupsinvitationen og tillægssiderne er trykt på Bloom papir med blomster- og græsfrø. Vi lavede en vellumside med deres historie og historien om de 2 bryllupper.

Pocketfold (farve Mink) er stylet med satinbånd (farve Vanilla) og laksegl (farve Champagne), som matcher kuverterne i farven Blush med trykte adresser og portokoder, så vi kunne sende dem direkte til deres gæster.

Menukortet blev trykt i både Blush og Mink, som lå skiftevis på tallerkernerne med hvide bordkort med matchende tekst.

Blomster: Fine Fund
Borddækning og service: Florentina
Fotos af borddækning: Caroline Schack

Custom Design – en lille bemærkning

Dette der et Custom Design lavet specielt til Caroline og Mathias. Det kan derfor ikke købes på webshoppen, og vi kan ikke lave præcist det samme til jeres bryllup. Vi kan lave noget i samme stil, men det vil aldrig være præcist det samme.

Vi oplyser ikke priserne på ovenstående Custom Design, det er en privat sag for Caroline og Mathias. Hvis I gerne vil vide, hvad jeres Custom Design vil koste anbefaler vi vores Custom Design Prisberegner. Du kan også læse mere om processen ved et Custom Design i Bestilling af Custom design.

Bryllupsinvitationer - Custom design til Caroline og Mathias
Bryllupsinvitationer med vellumcover, satinbånd og laksegl - Custom design til Caroline og Mathias
Bordkort med håndtegnede illustrationer - Custom design til Caroline og Mathias
Hjerteskilt på birkefiner med håndtegnet grafik - Custom design Caroline og Mathias
Save the date på 100% genbrugspapir med personlige laksegl med monogram i støvet grøn kuvert og vellum ydrekuvert - Custom design til Caroline og Mathias
Save the date på 100% genbrugspapir med personlige laksegl med monogram i støvet grøn kuvert og vellum ydrekuvert - Custom design til Caroline og Mathias
Caroline og Mathias Custom design Farver
Caroline og Mathias Custom design Invitationer og tillægssider indsættes i pocketfolds
Bryllupsinvitationer i pocketfold med satinbånd og laksegl med monogram - Custom design Caroline og Mathias
Bryllupsinvitationer Caroline Schack - Custom design i pocketfold med genbrugspapir med blomsterfrø
Menukort, bordkort og borddækning - Custom Design Caroline og Mathias - Foto: Caroline Schack
Menukort, bordkort og borddækning - Custom Design Caroline og Mathias - Foto: Caroline Schack

Eksempler på Custom Designs:

Følg os på vores sociale medier for mere inspiration og tips til jeres bryllup.