Custom design møde

Vigtig info:

Før du booker et Custom Design Møde vil det være en god idé at læse om vores Custom Designs på Hvordan bestiller jeg et Custom design?, så du kender til processen, og hvad der kommer til at ske til mødet.

Virtuelle Custom Design møder og fysiske møder i Aarhus / Horsens:

Grundprisen for mødet (250kr.) bliver fratrukket Custom Design Fee, når du bestiller dit Custom Design. Gælder ikke for fysiske møder på andre lokationer.

Grundet Covid-19 situationen skal der fremvises Coronapas ved alle fysiske møder. Vi ser også meget gerne, at der bæres mundbind under mødet samt afspritning af hænder.

Rød tråd møde (30 min):

Er du i tvivl om, hvilken af vores invitationer, som du skal vælge til din fest? Eller vil du gerne have hjælp til hvilke accessories, der vil passe godt til? Så er et Rød Tråd Møde for dig.

Ud fra dine ønsker og drømme guider vi dig I, hvilken af vores invitationer og accessories, der passer bedst med udgangspunkt i vores Semi-custom invitationer. Det skal ses, som en udvidet kundeservice, når du gerne vil have 1-on-1 tid med os uden for telefontiden. Vi går mere i dybden end, hvis du ringer eller skriver til os.