Bestilling af Custom design
Hvordan bestiller jeg et Custom design?
Book et Custom Design møde

Et custom design er det helt rigtige valg, hvis du vil have noget helt unikt.

Prisen starter fra 1500 kr. for design af en custom invitation. 

Hvad er forskellen på Semi-custom og Custom?

Semi-custom

Et Semi-custom design er de designs, som er pre-designet i vores webshop. Det er designs, som vi har lavet på forhånd, hvor din tekst og evt. billede bliver sat ind.

Små ændringer kan laves, f.eks. tilføjelse af guldfolie eller lignende eller ændring af tekstfarve. Ved ændringer kan der forekomme et engangsgebyr på 250kr. for tilretningen.

Custom

Et Custom design er et design, vi laver specielt til dig / jer. Det vil sige, at det ikke er et design, der findes i vores webshop. Derfor varierer prisen alt efter, hvad der skal laves.

Hvis der skal laves specielle illustrationer, så tegner / maler vores designer, Anastasia, dem.

Hvordan er processen, når jeg skal have et Custom design?

 Den indledende fase

Et custom design er et design lavet specielt til dig. Derfor er det helt individuelt, hvad der skal laves. Et custom forløb starter derfor altid med, at du kontakter os enten pr. telefon, email eller via vores chat.

Vi har derefter et møde – virtuelt eller personligt, hvor vi taler dine / jeres ønsker igennem. Det er vigtigt for designprocessen, at vi får et indblik i, hvem du / I er som person / par. Det gør det meget nemmere for os at ramme plet mht. jeres smag og det færdige design. 

Jo mere du kan fortælle om dig / jer og din / jeres smag jo bedre.

Prisen for et Custom Design møde er fra 250 DKK. Grundprisen for mødet (250kr.) bliver fratrukket Custom Design Fee, når du / I bestiller dit / jeres Custom Design. Tillæg for møder uden for kontortid samt fysiske møder fratrækkes ikke.

Pris og produktionstid

Når vi har haft det indledende Custom Design møde, vender vi tilbage med et overslag på pris og produktionstid.

Opstartsprisen er som udgangspunkt 1500 DKK for invitationen, som lægger grundlaget for dit / jeres Custom design, og 250 DKK pr. efterfølgende produkt.

Custom illustrationer (illustrationer, der er lavet specielt til dig / jer og kun dig / jer) prissættes individuelt pr. time. Hvis vi vurderer, at vi kan bruge illustrationerne i andre sammenhænge, betales der ikke ekstra for custom illustrationer.

Eksempel på illustrationer, som vi ofte kan bruge i andre sammenhænge vil være diverse blomster, til forskel fra din families sommerhus, eller en ukendt kirke i en lille by, hvor vi ikke vil kunne bruge illustrationerne i andre sammenhænge.

 

 Designprocessen

Når du / I har godkendt overslaget, og Custom design fee (opstartsprisen) er betalt, så begynder vi at designe dine custom produkter.

Når designet er færdigt, sender vi dig / jer et mock-up af designet.

Prisen for et custom design er inklusiv 2 tilretninger. Så hvis der er noget, som du gerne vil have tilrettet, så er det nu, du / I skal sige til. Vi er enormt søde og bliver ikke sure, hvis du / I vil have noget ændret.

Nedenunder kan du se et mock-up af bryllups invitation samt takkekort.

Produktion og forsendelse

Når du / I har godkendt designet, aftaler vi, hvor mange styk, du / I skal bruge. Du / I får herefter en pris på tryk og evt. accessories / pynt. Når beløbet for tryk og accessories er betalt, går vi i gang med færdiggørelsen af dine / jeres custom varer.

Vi sender derefter dine custom produkter til dig / jer.

Prisestimat for tryk og efterbehandling

Hvis du gerne allerede nu vil have et estimat på, hvor meget tryk og evt. efterbehandling til koste på dit Custom design, så anbefaler vi, at du finder det Semi-Custom design, der minder mest om. Det vil give dig en idé om, hvad dine Custom invitationer vil koste pr. stk.

Hvis du f.eks. gerne vil have en Custom invitation med vellumforside og guldfolie, så vil vores Golden designlinjer give dig en indikation på, hvad dine custom invitationer vil koste.

Vil du gerne have dit helt eget custom design, så kan du kontakte os på [email protected] eller bruge vores kontaktformular.

Følg os på vores sociale medier for mere inspiration og tips til dine store øjeblikke.