Aquarelle

Akvarel invitationer til bryllup, konfirmation eller noget helt tredje. Vælg mellem Iris med smukke røde nuancer og Violette med lilla anemoner.

Fælles for vores Aquarelle designlinje er, at de er trykt på vores lækre akvarelpapir. Papiret emmer af kvalitet når man har det i hænderne, og har en smukt elegant tekstur. Farven på akvarel invitationer i denne designlinje, kommer flot frem på det lidt blødere papir.

I designlinjen fås også:

  • Save the date
  • Tillægssider
  • Menukort
  • Bordkort
  • Drinkskort
  • Takkekort
  • Laksegl

Der er derfor god mulighed for at holde fast i den røde tråd hele vejen gennem festen.

Akvarel invitationer kan både bruges til den formelle og den uformelle fest. Det handler udelukkende om hvordan I vælger at style invitationerne. Husk at invitationer osv. skal passe til jeres fest – ikke omvendt.

Hvis invitationen skal bruges til en konfirmation kan den styles så den passer til konfirmandens personlighed. Det kan være i valget af kuverter – både farvede eller evt. en genbrugskuvert. I stedet for de mere formelle bånd, kan en jutesnor gøre det mere uformelt.

Skal akvarel invitationer bruges som invitation til et slotsbryllup, kan I tage inspiration fra slottet eller jer som par, når I skal style. Det kan være i farver eller valg af bånd, laksegl med jeres monogram eller i de rammer I kan sætte drinkskortene i.

Viser 1–9 af 15 resultater

Type
Laksegl
Bordkort
Drinkskort
Invitationer
Menukort
Praktisk information
Save the date
Takkekort
Tidslinje
Tillægssider
Anledning
Produkter
Uden billede (kun grafik)
Uden billede (kun grafik)
Designlinje
Aquarelle
Anémone Violette
Iris
Motiv
Farver
Metalfolie
Årstid
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Kuvert Type
Format
A5 stående (148 x 210 mm)
A6 liggende (105 x 148 mm)
Bordkort (80 x 50 mm)
M65 (99 x 210 mm)
Materiale
Papir
Venues