Designlinjer – Bryllup

Boheme bryllupsinvitation med grønne nuancer. Designlinjen Fleur kommer i farvene Ocean, Olive og Peach.

Fleur

Boheme invitation med et afslappet vibe. Perfekt til et bryllup ved smuk natur. Fås i Ocean, Olive, Peach og Eternal.

Bryllupsinvitation Classic Blue Premium Bundle

Something Blue

Perfekt, når du gerne vil have Something Blue – et roligt og stilrent design, der passer til bryllupper året rundt.

Bryllupsinvitation Hybenrose Premium Bundle Pink indeholder Hybenrose bryllupsinvitation, vellum cover, Rose laksegl og kuvert med for.

Hybenrose

Inspireret af den danske sommer med hybenroser i fuld flor – et feminint og romantiskt design til et forårs- eller sommerbryllup. 

Bryllupsinvitation Classic Blue Premium Bundle

Rose

Romantisk og klassisk, det er lige, hvad Rose designlinjen er. Smukke roser i tre forskellige nuancer: Coral, Orange og Pink.

Anemone

Farverig bryllupsinvitation men smukke anemoner. Designlinjen kommer i fire trendfarver: Dusty Rose, Mustard, Sage og Teal.

Bryllupsinvitation Varna Premium Bundle Akvarel indeholder Varna bryllupsinvitation, vellum cover med dine gæsters navne, laksegl og kuvert med for.

Varna

Det perfekte valg, til et bryllup på Varna Palæet i Aarhus komplet med en tegning af Palæet. Fås på hvidt papir og på akvarelpapir.

Navy bryllupsinvitation med krans af mistelten perfekt til et vinterbryllup - Mistletoe Wreath

Mistletoe

Klassisk bryllupsinvitation perfekt egnet til det nordiske vinterbryllup med mørke aftentimer og frostdækket landskab.

Designlinjen Autumn Wreath. Fås med guld folie eller trykt på akvarelpapir. Et smukt design til at efterårsbryllup med krans i efterårsfarver.

Autumn Wreath

Et smukt design til et efterårsbryllup. Fås enten med monogram i guld folie eller trykt på akvarelpapir.

Bryllupsinvitationen Golden Branches rustik og naturlig bryllupsinvitation trykt på genbrugspapir med vellum (kalkerpapir) forside med antique gold folie.

Golden Branches

En eksklusiv bryllupsinvitation med vellumforside. Den fås hvid med guldfolie og Nature med antique gold folie på vellumforsiden.

Bryllupsinvitationen Golden eucalyptus let og stilfuld bryllupsinvitation med guldfolie og vellum (kalkerpapir) forside.

Golden Eucalyptus

Stilren og enkel bryllupsinvitation med guldfolie detaljer og vellumforside med eukalyptusblade i blågrønne nuancer.

Tropisk bryllupsinvitation med palmeblade og vellumforside sat sammen med en eyelets / snørehul med tilhørende navneskilt i form at et tropiskblad.

Tropical Breeze

Et friskt pust i en elegant indpakning til et tropiske bryllup. Invitationen har en vellumforside med tekst og bagside med frodige tropiske blade.

Bryllupsinvitationen Winter Wreath med monogram i sølvfolie. Et smukt design til et vinterbryllup med krans i gran, kristtjørn og grene med røde bær.

Winter Wreath

Et elegant og enkelt design til et vinterbryllup med krans af røde bær. Fås med monogram i sølvfolie, guldfolie eller sort monogram (uden folie).

Bryllupsinvitation Calligraphy Pocketfold Bundle

Calligraphy

En stilren og klassisk invitation med brudeparrets navne i centrum af designet med guldhjerte og kalligrafi.