Navngivningsinvitation – Designlinjer

Her kan du se et overblik over alle vores navngivningsinvitationer inddelt i designlinjer. Mange af vores designlinjer kommer i forskellige farve varianter.

Teddy Pink og Teddy Blue har hver 3 forskellige kantfarver at vælge imellem og Anemone kommer i 4 forskellige trendfarver.

Hvis du ikke finder, hvad du søger i vores navngivningsinvitationer, så kan alle vores bryllupsinvitationer laves om til barnedåb.

Alternativt kan du få designet dit helt eget Custom design, som er et unikt design lavet specielt til dig.

navngivningsinvitation Succulents Wreath i farven Sage (støvet sart grøn) med illustration af sukkulenter

Succulents Wreath

Forårsagtig barnedåbsinvitation med krans af sukkulenter og barnets forbogstav. En stilfuld invitation i sarte farver.

Navngivningsinvitation Floating Ice Blue - med illustration af baby ræv, der svæver med balloner i blå, brune og gule nuancer

Floating

Nuttet navngivningsinvitation med baby dyr, der svæver i balloner. Fås i 3 farver: Mint, Petal og Ice Blue. Invitationen er trykt på akvarelpapir.

Navngivningsinvitation Anemone med illustration af Anemoner i farverne: Dusty Rose (støvet rosa / lyserød), Mustard (sennepsgul), Sage (støvet grøn / salvie) og Teal (blågrøn / turkis)

Anemone

Farverig navngivningsinvitation fra designlinjen Anemone. Designlinjen kommer i fire trendfarver: Dusty Rose, Mustard, Sage og Teal.

Navngivningsinvitation Hybenrose

Hybenrose

Inspireret af den danske sommer med hybenroser i fuld flor – et feminint og blødt design til en navngivning i foråret eller sommeren.

Navngivningsinvitation Hybenrose Print-selv

Teddy Blue

Navngivningsinvitation med nuttet bamse i blå. Fås i følgende farver: Midnight Blue (mørkeblå), Golden Blue (guld), og Copper Blue (kobber).

Navngivningsinvitation Hybenrose Print-selv

Teddy Pink

Navngivningsinvitation med nuttet bamse i pink. Fås i følgende farver: Dusty Rose (støvet rosa), Golden Rose (guld), og Peachy Rose (rose gold).