Bestilling af Custom design
Hvordan bestiller jeg et Custom design?
Se eksempel på Custom design

Et custom design er det helt rigtige valg, hvis du vil have noget helt unikt.

Prisen starter fra 1500 kr. for design af en custom invitation. 

Hvordan er processen, når jeg skal have et Custom design?

Den indledende fase

Et custom design er et design lavet specielt til dig. Derfor er det helt individuelt, hvad der skal laves. Et custom forløb starter derfor altid med, at du kontakter os enten pr. telefon, email eller via vores chat.

Vi sender dig derefter en e-mail med et link til et spørgeskema. Spørgeskemaet er vores måde at lære dig / jer bedre at kende. Det er vigtigt for designprocessen, at vi får et indblik i, hvem du / I er som person. Det gør det meget nemmere for os at ramme plet mht. jeres smag og det færdige design. 

Jo mere du kan fortælle om dig / jer og din / jeres smag jo bedre.

Pris og produktionstid

Når vi har fået spørgeskemaet retur, vender vi tilbage med et overslag på pris og produktionstid.

Opstartsprisen er som udgangspunkt 1500 DKK for invitationen, som lægger grundlaget for dit / jeres Custom design, og 250 DKK pr. efterfølgende produkt.

Custom illustrationer (illustrationer, der er lavet specielt til dig og kun dig) prissættes individuelt pr. time.

 

Designprocessen

Når du har godkendt overslaget, og Custom design fee (opstartsprisen) er betalt, så begynder vi at designe dine custom produkter.

Når designet er færdigt, sender vi dig et mock-up af designet.

Prisen for et custom design er inklusiv 2 tilretninger. Så hvis der er noget, som du gerne vil have tilrettet, så er det nu, du skal sige til. Vi er enormt søde og bliver ikke sure, hvis du vil have noget ændret.

Nedenunder kan du se et mock-up af bryllups invitation samt takkekort.

Produktion og forsendelse

Når du har godkendt designet, aftaler vi, hvor mange styk, du skal bruge. Du får herefter en pris på tryk og evt. accessories / pynt. Når beløbet for tryk og accessories er betalt, går vi i gang med færdiggørelsen af dine custom varer.

Vi sender derefter dine custom produkter til dig.

Prisestimat for tryk og efterbehandling

Hvis du gerne allerede nu vil have et estimat på, hvor meget tryk og evt. efterbehandling til koste på dit Custom design, så anbefaler vi, at du finder det Semi-Custom design, der minder mest om. Det vil give dig en idé om, hvad dine Custom invitationer vil koste pr. stk.

Hvis du f.eks. gerne vil have en Custom invitation med vellumforside og guldfolie, så vil vores Golden designlinjer give dig en indikation på, hvad dine custom invitationer vil koste.

Bemærk, at der ikke er mængderabat på Custom produkter.

Vil du gerne have dit helt eget custom design, så kan du kontakte os på [email protected] eller bruge vores kontaktformular.

Følg os på vores sociale medier for mere inspiration og tips til dine store øjeblikke.