Nonfirmationsinvitationer – Designlinjer

Hvis du ikke finder, hvad du søger i vores nonfirmationsinvitationer, så kan alle vores bryllupsinvitationer også laves som invitation til nonfirmation.

Her på siden finder du et overblik over vores forskellige designlinjer med invitationer til nonfirmation. Fælles for dem alle er, at det er vores egne designs og at de alle kan styles forskelligt. Afhængig af valg af kuverter, klistermærker eller bånd får invitationerne nogle meget forskellige udtryk. Der er altså mange muligheder for at gøre invitationerne personlige, ud fra hvordan de styles og hvilke tilvalg der vælges.

For inspiration, besøg vores Instagram

Når du vælger en af vores nonfirmationsinvitationer, kan du også købe matchende tillægssider til ekstra information, matchende menukort og meget andet. Du kan se alle vores produkter til nonfirmation, ved at klikke på “Se alle produkter” ovenover.

Alternativt kan du få designet dit helt eget Custom design, som er et unikt design lavet specielt til dig.

Succulents

Smuk og forårsagtig nonfirmationsinvitation med sukkulenter. I 2 varianter: kvadratisk og A5 med nonfirmandens forbogstav.

Hybenrose

Inspireret af den danske sommer med hybenroser i fuld flor – et feminint og blødt design til en nonfirmation.

Colour Block

Footballer

Flere farvevarianter –  Invitationen til den sportsglade nonfirmand, der har en aktiv fritid med fart på sammen med vennerne. 

Boots

Flere farvevarianter – Nonfirmationsinvitationen til den unge pige med ben i næsen og egne meninger.

Sneaks

Flere farvevarianter – Casual invitationsdesign til nonfirmanden, der har en cool og afslappet stil, der er helt sin egen.

Suit Up!

Flere farvevarianter – til den velklædte nonfirmand i et skarpt klassisk jakkesæt. Fås i 6 forskellige farver.