Privatlivspolitik

Håndtering af personoplysninger i Woodhazel

For at kunne gøre brug af mange af vores produkter og tjenester, har vi brug for nogle oplysninger fra dig. I denne privatlivspolitik kan du læse præcis hvad vi gør med disse oplysninger og også hvordan vi indsamler dem.

Det er Woodhazel der er dataansvarlig og som indsamler data efter de gældende regler af EU-forordning 2016/679 af 27. april 2016, omhandlende beskyttelsen af personoplysninger (GDPR).

Personoplysninger

Oplysninger du deler med os:

  • Kategori 1: ved besøg på siden: din IP-adresse
  • Kategori 2: ved køb: dit for- og efternavn, adresse for levering, dine betalingsoplysninger (gennem tredje part) og din e-mailadresse
  • Kategori 3: billeder, som du uploader til brug til levering af din vare
  • Kategori 4: via cookies

Oplysningerne vi indsamler sker enten via cookies eller ved køb på hjemmesiden.

Formål med behandling

Woodhazel bruger kun de indsamlede oplysninger til nedenstående:

  • Kategori 1: din IP-adresse bruges til at indsamle oplysninger omkring brugen af siden, samt til forbedring heraf. Ligeledes bruges data til at forbedre kundeoplevelsen. Dette sker gennem anonym statistik hvoraf personers eller virksomheders identitet ikke kan genkendes.
  • Kategori 2: dit for- og efternavn, adresse for levering, mobilnummer og din e-mailadresse, bruges alt sammen til at levere og behandle din ordre. Derudover kan der ved nogle produkter, være krav om fritekst skrevet af dig som kunde.
  • Kategori 3: billeder som du uploader, bliver kun brugt til din personlige ordre.
  • Kategori 4: for at se yderligere omkring vores brug af cookies, læs afsnittet længere nede.

Du er ikke forpligtet til at dele dine Personoplysninger eller billeder, men vær opmærksom på at der i givet fald vil være produkter vi ikke kan levere til dig.

Deling med tredjepart

Woodhazel vil aldrig dele eller sælge dine Personoplysninger med/til tredjepart uden din tilladelse, med undtagelse af virksomheder der direkte eller indirekte er nødvendige for at udføre/levere din ordre/dine produkter (såsom leverandør af trykt løsning).

Varighed for opbevaring/behandling

Personoplysningerne opbevares og behandles af os så længe, det er nødvendigt for at udføre din ordre/levere dit produkt.

  • Kategori 1: din IP-adresse opbevares så længe du er på hjemmesiden
  • Kategori 2: disse oplysninger opbevares indtil din ordre er udført og leveringen af produktet er gennemført.
  • Kategori 3: disse oplysninger opbevares under samme vilkår som kategori 2.
  • Kategori 4: læs vores afsnittet om Cookies længere nede.

Dine rettigheder

Ret til adgang og indsigt

Du har ret til indsigt i de Personoplysninger, samt hvorledes de bruges af Woodhazel.dk.

Ret til sletning og rettelser

Du har ret til ikke at dele dine Personoplysninger med Woodhazel.dk. Derudover har du ret til at bede os tilpasse, tilføje, justere eller slette dine Personoplysninger. Vær opmærksom på, at sletning af dine Personoplysninger før din ordre er udført/leveret kan medføre mangler i din ordre. Ligeledes vil visse produkter ikke være tilgængelige.

Ret til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at modsætte dig behandling af dine Personoplysninger. Vær opmærksom på, at dette kan medføre at visse produkter ikke vil være tilgængelige.

Kontakt ifm. dine rettigheder

Du kan kontakte os vedrørende ibrugtagen af dine rettigheder via e-mail til kundeservice@woodhazel.dk eller via brev til:

Woodhazel – en del af Little Creature Ink
Hasselhøj 52
8361 Hasselager

Klageret

Du har ret til at klage ved Datatilsynet: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Tlf. +45 33 19 32 00, e-mail: t@datatilsynet.dk

Sikkerhed

Woodhazel kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for direkte eller indirekte skader som følge af en tredjeparts ukorrekte eller ulovlige brug af Personoplysninger. Du garanterer, at du har fået tilladelse fra de personer, der er medtaget på det billede, du har indsendt eller uploadet, at der ikke er copyright på de billeder, du sender os, og hvis der er ophavsret eller anden ret til billeder, at du i det tilfælde har disse rettigheder, og at du vil kompensere eller skadesløs holde Woodhazel i tilfælde af ethvert krav fra en tredjepart mod Woodhazel på grund af ulovlig behandling af vedkommendes Personoplysninger.

Cookies

En “cookie” er en lille fil, der udsendes af Woodhazel og placeres på harddisken på din computer. De oplysninger, som lagres i disse cookies, kan kun læses af os og kun under et besøg på hjemmesiden. Vores hjemmeside bruger disse cookies til at skelne mellem dine og andre brugeres præferencer og adfærd på vores hjemmeside. Dette hjælper os med at levere en endnu bedre brugeroplevelse og med at optimere hjemmesiden.

For et komplet overblik over hvilke cookies vi benytter, kan du klikke på den lille cookie nederst på siden.

I løbet af kort tid vil du få spørgsmålet om at tillade forskellige typer af cookies når du besøger vores hjemmeside for første gang. Du kan godkende eller nægte cookies per kategori. Derfra kan du ændre indstillingerne for cookies på vores side når som helst via linket nederst til ventre på siden (den lille cookie), og dermed tilbagekalde dit samtykke.

Første gang du besøger siden kan du nægte at tillade brug af cookies ved at vælge “Tillad ikke” i dialogboksen der kommer frem.

Du kan også nægte eller blokere cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Blokering eller deaktivering af cookies kan betyde at du måske ikke kan benytte alle funktioner på siden.