Emilie og Christian – Custom Design

Blev gift maj 2023

Bryllupsinvitationer med 4 tillægssider samlet med belly band samt bordnumre og klistermærker til Goodie bags

Stilrene bryllupsinvitationer med monogram – Et kontrastfyldt design inspireret af Jo Malone.

Bryllupsinvitationer Emilie og Christian mockup af Custom Design i lomme

Første mockup af Custom design

Processen

Emilie kontaktede os tilbage i 2020 ang. deres kommende bryllup i april 2021. Brylluppet blev efterfølgende udskudt til maj 2023.

Hun ville gerne have lag på lag bryllupsinvitationer inspireret af Jo Malone. Oprindeligt skulle designet være i en pocket med invitationen fastsat på bagsiden med tillægssiderne liggende i lommen.

Efter at have lavet et prøvetryk var det klart, at det havde en forkert følelse i hænderne, så planen blev ændret til lag på lag med et belly band omkring.

Farverne var kridhvide med sandfarvet kontrast og sort tekst. Klassisk og stilren med fokus på papirkvaliteten og det gode håndværk.

Alle personlige oplysninger i mockup er sløret og til fotos nedenfor er der lavet anonymiserede invitationer med andre efternavne og kontaktoplysninger.

Det endelige design

Bryllupsinvitationen danner basen for denne invitation, derefter er tillægssiderne lagt oven på hinanden og til sidste holdt samlet af et belly band.

Brudeparrets monogram går igen som design element sammen med en klassisk stråskrift i kontakt til den helt stilrene og moderne brødtekst. Bryllupsinvitationerne er fulde af kontraster – både i farver og i skrifttyper. Det kræver en erfaren designer at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Designet ser måske meget enkelt, men det er faktisk de helt enkelte designs, der er sværest at lave. Hvis der skæret bare 1mm for meget af i den ene eller anden side, så er det virkeligt tydeligt. Derfor skæres alle siderne i hånden – én efter én – og det er mange sider.

Til sidst samles hver bryllupsinvitation med et belly band, der lukkes helt tæt omkring siderne, så de ikke flytter sig. Derefter bliver de nænsomt lagt i deres tilhørende kuvert.

Custom Design – en lille bemærkning

Dette der et Custom Design lavet specielt til Emilie og Christian. Det kan derfor ikke købes på webshoppen, og vi kan ikke lave præcist det samme til jeres bryllup. Vi kan lave noget i samme stil, men det vil aldrig være præcist det samme.

Vi oplyser ikke priserne på ovenstående Custom Design, det er en privat sag for Emilie og Christian. Hvis I gerne vil vide, hvad jeres Custom Design vil koste anbefaler vi vores Custom Design Prisberegner. Du kan også læse mere om processen ved et Custom Design i Bestilling af Custom design.

Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Bryllupsinvitation med 4 tillægsider inkl. program samlet med et belly band
Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Bryllupsinvitation med 4 tillægsider inkl. program samlet med et belly band
Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Bryllupsinvitation med brudeparrets monogram
Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Bordnummer til matchende bryllupsinvitation
Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Kuverter med trykte adresser til matchende bryllupsinvitation
Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Tillægsside med svar udbedes til matchende bryllupsinvitation
Bryllupsinvitationer Emilie og Christian - Custom design. Praktisk information til matchende bryllupsinvitation

Eksempler på Custom Designs:

Følg os på vores sociale medier for mere inspiration og tips til jeres bryllup.