Bryllupsinvitation

Få en unik bryllupsinvitation, der er designet og produceret i Danmark af vores egen grafisk designer. Kvaliteten er altid i top!

Vores bryllupsdesignlinjer:

Anemone

Anemone

Indbydelse i et farverigt design med håndtegnede anemoner. I 4 forskellige trendfarver: Dusty Rose (støvet rosa / lyserød), Mustard (sennepsgul), Sage (støvet grøn) og Teal (blågrøn).

Autumn Wreath

Autumn Wreath

Den smukke invitation til efterårsbrylluppet med guldfolie monogram og flot krans i efterårsfarver. Den fås i 3 varianter: hvidt papir med guldfolie monogram, Akvarelpapir med trykt rødbrunt monogram og som pocketfold invitation.

Fleur

Fleur

Fleur bryllupsinvitationerne er vores boheme designlinje. Ocean passer perfekt til et bryllup nær vandet / strandbryllup). Olive er perfekt til et skovbryllup / et bryllup i naturen. Peach er perfekt til et havebryllup omgivet af blomster. Eternal er inspireret at evighedbuketter og er perfekt til et bryllup i rå lokaler.

Golden Branches

Golden Branches

Golden Branches – Den eksklusive bryllupsinvitation består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder. Den fås i 2 varianter med folie på hvidt papir, hvor “Bryllup” har smuk guldfolie på. Og bryllupsinvitation på genbrugspapir “Vi skal giftes!” med antik guldfolie på vellumforsiden.

Golden Eucalyptus

Golden Eucalyptus

Eucalyptus bryllupsinvitation med guldfolie, består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder. På invitationen er ”Bryllup” belagt med guldfolie. Invitationen har et let og elegant udtryk.

Hybenrose

Hybenrose

Bryllupsinvitation i et enkelt og stilrent design med illustration af en hybenrose i fuld flor – inspireret af den danske sommer.

Mistletoe

Mistletoe

Klassisk bryllupsinvitation til vinterbryllup – Mistletoe designlinjen perfekt egnet til det nordiske vinterbryllup med mørke aftentimer og frostdækket landskab. Invitationen er navy blå / marineblå med illustration af en mistelten.

Rose

Rose

Vores romantiske bryllupsindbydelse med smukke roser og mulighed for Rose gold eller guldfolie. Invitatione fås i 3 forskellige farver: Coral / koral, Pink / lyserød og Orange.

Something Blue

Something Blue

Bryllupsinvitation Something Blue –  lidt hjælp til something old, new, borrowed and blue. En invitation med et smukt akvarelmotiv i blå. Inde i den blå kant står jeres navne i hvid med et lille hjerte imellem.

Tropical Breeze

Tropical Breeze

Den raffinerede bryllupsinvitation, Tropical Breeze. Den består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med et eyelet / snørehul.

Tropisk bryllupsinvitation i et smukt raffineret og elegant design. Forsiden består af vellum (transparent kalkerpapir), hvor jeres tekst står skrevet på. Bagved er mat papir med det tropiske motiv øverst i venstre hjørne. De 2 sider er sat sammen med et eyelet / snørehul, som gør at man kan se de tropiske blade igennem, men uden at de tager fokus fra jeres tekst. I kan vælge mellem 2 forskellige farver eyelet, sølvfarvet og grøn.

Varna

Varna

Varna bryllupsinvitation – Designet til et bryllup på Varna Palæet i Aarhus.

Denne invitation er lavet på 2 forskellige papirstyper: hvid og akvarel i super kvalitet. Øverst på invitationen er en håndlavet tegning af Varna Palæet med buske foran.

Winter Wreath

Winter Wreath

Invitation til vintersbryllup med monogram i guldfolie, sølvfolie eller sort.

Winter Wreath. Den smukke invitation til vinterbrylluppet med valg af guldfolie, sølvfolie eller sort monogram. Invitationen har en flot vinterkrans med gran, kristtjørn og grene med røde bær. Her er tale om et enkelt og eksklusivt design. Kombinationen af monogrammet og kransen i vinterfarver på hvidt kvalitetspapir giver et roligt og luksuriøst udtryk.

Viser 1–9 af 67 resultater