Bryllupsinvitation

Bryllupsinvitation

Få en unik bryllupsinvitation, der er designet og produceret i Danmark af vores egen grafisk designer. Kvaliteten er altid i top!

Vores bryllupsdesignlinjer:

Anémone

En flot bryllupsinvitation på akvarelpapir med lilla anemoner nederste i venstre hjørne. Illustrationen af anemonerne er i flotte dybe lilla og grønne farver, trykt på akvarelpapir i lækker kvalitet.

Arched

Boheme bryllupsinvitation i forskellige afrundede former. Perfekt til det uformelle bryllup.

Det stilrene design gør, at papirkvaliteten er kommer til sit udtryk. Vi har lavet forskellige farvekombinationer, hvor både tekstur og farver går op i en højere enhed. Finder I ikke en farvekombination, der er præcist, hvad I har drømt om, så kontakt os – der er et utal af farvemuligheder.

Autumn Wreath

Den smukke invitation til efterårsbrylluppet med guldfolie monogram og flot krans i efterårsfarver. Den fås i 3 varianter: hvidt papir med guldfolie monogram, Akvarelpapir med trykt rødbrunt monogram og som pocketfold invitation.

Calligraphy

En klassisk og stilren bryllupsinvitation med brudeparrets navne skrevet med kalligrafi / skråskrift med et smukt hjerte belagt med guldfolie. Fås også i pocketfold udgave.

Embossed Wreath

Embossed Wreath med prægning og guldfolie. Invitationen har brudeparrets monogram indrammet med en præget (embossed) krans af blade, så man får en smuk 3D effekt, der er raffineret og stilren. Monogrammet er efterbehandlet med guldfolie.

Fleur

Fleur bryllupsinvitationerne er vores boheme designlinje.

 • Ocean passer perfekt til et bryllup nær vandet / strandbryllup).
 • Olive er perfekt til et skovbryllup / et bryllup i naturen.
 • Peach er perfekt til et havebryllup omgivet af blomster.
 • Eternal er inspireret at evighedbuketter og er perfekt til et bryllup i rå lokaler.
 • Akryl
Golden Branches

Golden Branches - Den eksklusive bryllupsinvitation består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder. Den fås i 2 varianter:

 • Invitationen på hvidt papir med guldfolie på "Bryllup". Teksten på vellumforsiden er printet i brun.
 • Invitationen på genbrugspapir. På vellumforsiden er "Vi skal giftes!" med antik guldfolie.
Golden Eucalyptus

Eukalyptus bryllupsinvitation med guldfolie, består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder. På invitationen er ”Bryllup” belagt med guldfolie. Invitationen har et let og elegant udtryk.

Golden Orchid

Golden Orchid – bryllupsinvitation med orkide og guldfolie, består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder.

Her får du en bryllupsinvitation i et sart og feminint design, med guldfolie på hvidt papir med støvet rosa ramme. “Bryllup” har smuk guldfolie på. Øverst i højre hjørne er en illustration af en orkidegren med blomster i sarte rosa nuancer. Forsiden består af vellum (transparent papir / kalkerpapir), hvor der nederst i venstre hjørne er samme orkidegren illustreret. I midten af forsiden står der “Vi skal giftes!” skrevet med en mørk rosa farve, som matcher invitationen.

Iris

Romantik med kant. Det er lige præcis det, som Aquarelle Iris har. Bryllupsinvitationen er trykt på akvarelpapir, som giver tekstur og dybde til designet.

Mistletoe

Klassisk bryllupsinvitation til vinterbryllup - Mistletoe designlinjen perfekt egnet til det nordiske vinterbryllup med mørke aftentimer og frostdækket landskab. Invitationen er navy blå / marineblå med illustration af en mistelten.

Succulents Wreath

Succulent Wreath er bryllupsinvitationen til et forår- eller sommerbryllup. Designet er friskt og let, men har stadig et stilrent og klassisk udtryk med brudeparrets monogram omringet at en krans af sukkulenter.

Tropical Breeze

Den raffinerede bryllupsinvitation, Tropical Breeze. Den består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med et eyelet / snørehul.

Tropisk bryllupsinvitation i et smukt raffineret og elegant design. Forsiden består af vellum (transparent kalkerpapir), hvor jeres tekst står skrevet på. Bagved er mat papir med det tropiske motiv øverst i venstre hjørne. De 2 sider er sat sammen med et eyelet / snørehul, som gør at man kan se de tropiske blade igennem, men uden at de tager fokus fra jeres tekst. I kan vælge mellem 2 forskellige farver eyelet, sølvfarvet og grøn.

Venues

Denne designlinje indeholder invitationer med forskellige lokationer / venues på. Tegningerne er håndtegnet af Anastasia. Fælles for dem alle er, at fås på 2 forskellige papirstyper: hvid og akvarel i super kvalitet. Vælg mellem følgende venues:

 • Varna
 • Marienlyst Strandhotel
 • Sophiendal Slotshotel
 • Centralvækrstedet
 • Sophienberg Slot
 • Koldinghus
Wildflower

Wildflower er en bryllupsinvitation, der kan plantes og blive til en smuk vildblomstblanding.

Papiret er håndlavet med 100% genbrugspapir, hvor der er blomster- og græsfrø.

Winter Wreath

Invitation til vintersbryllup med monogram i guldfolie, sølvfolie eller sort.

Winter Wreath. Den smukke invitation til vinterbrylluppet med valg af guldfolie, sølvfolie eller sort monogram. Invitationen har en flot vinterkrans med gran, kristtjørn og grene med røde bær. Her er tale om et enkelt og eksklusivt design. Kombinationen af monogrammet og kransen i vinterfarver på hvidt kvalitetspapir giver et roligt og luksuriøst udtryk.