Bryllupsinvitation | Winter Wreath | Akryl

70,00 kr.

Akylinvitation til vinterbryllup med monogram på frosted eller klar akryl.

Winter Wreath. Den smukke invitation til vinterbrylluppet med monogram. Invitationen har en flot vinterkrans med gran, kristtjørn og grene med røde bær. Her er tale om et enkelt og eksklusivt design. Kombinationen af monogrammet og kransen i vinterfarver på frosted eller klar akryl, som understøtter vinter designet.

På tillægssiderne er der matchende gran og grene med røde bær. Vores designlinjer gør det nemt for jer at bevarer den røde tråd lige fra Save the date til invitation til menukort.

Mulighed for tilkøb af vores Pocketfold designet til akryl- og træinvitationer samt kuverter.

I samme design fås også:

Winter Wreath kommer i flere udgaver, f.eks. på papir med sort monogram eller sølv- og guldfolie (+10 kr.) Bryllupsinvitation | Winter Wreath | Monogram eller se vores Winter Wreath Pocketfold Bundle.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Akrylinvitationer er mere skrøbelige end invitationer lavet i papir. Derfor anbefaler vi, at du håndleverer dine akrylinvitationer. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan invitationen og evt. kuvert sendes i en boblekuvert eller i en tyk papkuvert. Dette vil dog være på eget ansvar.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Winter Wreath

Winter Wreath er den udvidelse af vores wreath invitationer. Den første i rækken var Autumn Wreath, som er perfekt til et efterårsbryllup.

Tanken bag Winter Wreath var at designe en indbydelse til vinterbryllup, hvor det ikke nødvendigvis var til et julebryllup.

Jeg brugt meget tid på at lave kransen med gran, kristtjørn og frostdækkede bær. En krans, der både kunne leder tankerne hen på både et frostdækket landskab og evt. jul.

De tre varianter

Det første variant var den med sølvfolie. Jeg syntes, at det var et godt modstykke til vores julebryllupsinvitation Mistletoe. Med sølvfolien henledes tankerne til den smukke vinter dækket af glinsende frost.

Derefter kom guldfolien til. Med guldfolie monogram får man den traditionelle julekombination af farverne rød, grøn og guld.

Jeg var vild med det stilrene udtryk, som det sorte monogram gav, så selv om det ikke var meningen fra starten, så blev det sorte monogram den tredje variant.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom Akryl / Træ

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje

Winter Wreath

Nuancer

Hvide / creme nuancer, Røde nuancer, Grønne nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)