Bryllupsinvitation | Fleur | Olive

55,00 kr.

Boheme bryllupsinvitation med grønne nuancer i farven Olive.

Perfekt til et uformelt bryllup i skovomgivelser. Måske har I en fælles interesse og glæde ved at være i naturen, som gerne må afspejles i jeres invitation?

Invitationen er opbygget af 2 sider. Bagsiden har en akvarelbaggrund i grønne nuancer med masser af boheme blomster. Forsiden er en vellumforside (kalkerpapir) med jeres tekst trykt på. Ud over jeres tekst er der en smuk ramme belagt med antilguld folie. De to sider holdes sammen af en guldfarvet papirbinder. Så smukt og raffineret!

Du kan læse mere om designet i Behind the Scenes nedenfor.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Bemærk, hvis du vil have tillægssiderne sat sammen med invitationen, så er det vigtigt, at de er bestilt i samme ordre. Hvis du ikke ønsker invitation og tillægsside sammensat med papirbinderen, så bedes du give os besked, når du bestiller ordren.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Fleur Olive

Designlinjen Fleur var den første designlinje, som jeg lavede til webshoppen.

Fleur Ocean var den første farve, som jeg designede i designlinjen. Den perfekte invitation til det uformelle strandbryllup. Men da invitationen var færdig, kunne jeg ikke lade være med at tænke på designet i en grøn version – til det boheme skovbryllup!

Jeg forestillede mig en lysning i skoven lige efter solnedgang med lyskæder i træerne. Bruden i hæklet crop top og maxi skirt med håret bølgende i brisen. Gæsterne siddende ved rustikke langborde med blomster langs bordet og uformel borddækning.

Den rustikke grønne akvarelbaggrund er inspireret af skovbundens smukke farver. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Olive kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Du kan gå den rustikke vej med en hæklet blonde og en genbrugskuvert. Eller du kunne style den med et vellum cover og dybt rødt silkebånd for et mere luxe udtryk.

I maj 2021 fik designlinjen en upgrade, så den nu er med vellumforside (kalkerpapir) og antikguld folie.

Navne på invitationen (f.eks. Kære mormor)

God hvis du bruger navne- / kæreskilte eller har navne på f.eks. vellumcover.

Vi trykker dine gæsters navne på invitationen. Husk excel-ark

Vi trykker ikke Kære ___________ på vores invitationer, i stedet anbefales vores søster webshop Nordic Invites for denne løsning.

Excel-ark til navne og adresser

Hvis du gerne vil have trykte navne, så download dette Excel-ark, som du udfylder og sender til [email protected] med ordrenummeret i emnefeltet.

Tekst

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje

Fleur

Nuancer

Røde nuancer, Orange nuancer, Grønne nuancer, Hvide / creme nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Vellum – 150g lys grå, Mat papir – 300g