Bryllupsinvitation | Fleur | Akryl

70,00 kr.

Boheme bryllupsinvitation på akryl – frosted eller klar

Fleur er vores boheme designlinje med masser af blomster og et uformelt udtryk. På akryl får Fleur et luksuriøst udtryk, og der er kræset endnu mere for detaljerne.

I samme design fås også:

Få her det fulde overblik over hele Fleur designlinjen.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Akrylinvitationer er mere skrøbelige end invitationer lavet i papir. Derfor anbefaler vi, at du håndleverer dine akrylinvitationer. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan invitationen og evt. kuvert sendes i en boblekuvert eller i en tyk papkuvert. Dette vil dog være på eget ansvar.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Fleur

Designlinjen Fleur var den første designlinje, som jeg lavede til webshoppen.

Bryllupsinvitationen Fleur Ocean

Jeg havde et low key strandbryllup i tankerne, da jeg designede invitationen. Et bryllup med stole stillet op ned mod stranden med en bryllupsbue pyntet med blomster for enden. En brud i bare tæer og luftig blondekjole og en blomsterkrans i håret. I hånden har hun en uformel og sprudlende brudebuket med mørke og hvide roser blandet med bonderoser og grønt fra vildbeddet.

Den ombré baggrund er inspireret af bølgerne, der langsomt kommer ind på stranden. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Man kan både dress Fleur Ocean up og down ved valg af kuvert, accessories og valget af farverne hertil. Forestil jer forskellen på at tage Fleur Ocean op af vores Winter Berry kuvert i forhold til en kuvert med sandfarvet for. Det er to vidt forskellige udtryk.

Bryllupsinvitationen Fleur Olive

Fleur Ocean var den første farve, som jeg designede i designlinjen, da invitationen var færdig, kunne jeg ikke lade være med at tænke på designet i en grøn version – til det boheme skovbryllup!

Jeg forestillede mig en lysning i skoven lige efter solnedgang med lyskæder i træerne. Bruden i hæklet crop top og maxi skirt med håret bølgende i brisen. Gæsterne siddende ved rustikke langborde med blomster langs bordet og uformel borddækning.

Den rustikke grønne akvarelbaggrund er inspireret af skovbundens smukke farver. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Olive kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Du kan gå den rustikke vej med en hæklet blonde og en genbrugskuvert. Eller du kunne style den med et vellum cover og dybt rødt silkebånd for et mere luxe udtryk.

Bryllupsinvitationen Fleur Peach

Efter Fleur Ocean og Olive ville jeg gerne lave en ultra feminin udgave, der var unapologetically pink. Og så kom Fleur Peach til live.

Forestil dig et dansk sommerbryllup på en varm sommerdag – jeg ved godt at det kræver lidt arbejde, når det drejer sig om Danmark, men prøv alligevel…

Midt juni, 26 grader i skyggen. Et hvidt telt med masser af velduftende blomster. Palledekorationer med flere blomster! Stearinlys på bordene og rigtig gang i hyggen og en afslappet stemning.

Baggrunden er en smuk akvarel ombré effekt, der går fra rosa til fersken. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Peach kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Du kan gå tone i tone med vores farvede C5 kuvert i farven Rose eller du kan brugen en kontrast til at give invitationen mere kant med den farvede C5 i farven Pine.

Bryllupsinvitationen Fleur Eternal

Fleur Eternal er den nyeste af Fleur farverne. Den blev lavet i starten af 2020 og inspireret af evighedsbuketter.

Jeg forestillede mig brudeparret siddende i 2 påfugle stole omgivet af ægte tæpper på gulvet og en bryllupsbue dekoreret med pampasgræs og tørrede blomster – måske også noget macramé i baggrunden. Baggrunden er en smuk akvarel sandfarve. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster.

Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype. Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Eternal kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Bind noget jutegarn om invitation og tillægssider og få et rustikt udtryk ført hele vejen med en genbrugskuvert. I en anden ende af spektret kan du binde et ægte silkebånd omkring og fuldende det look med en klassisk hvid spidsklapskuvert.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Du kunne også være interesseret i...

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom Akryl / Træ

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje
Nuancer

Røde nuancer, Pink / lyserød nuancer, Orange nuancer, Grønne nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)