Bryllupsinvitation | Embossed Wreath | Guld- / Sølvfolie | Sample

75,00 kr.

Sample på Embossed Wreath bryllupsinvitation med guldfolie eller sølvfolie.

Vareprøve på bryllupsinvitation Embossed Wreath med standard tekst (den tekst, der er på billedet).

Embossed Wreath med prægning og guldfolie. Invitationen har brudeparrets monogram indrammet med en præget (embossed) krans af blade, så man får en smuk 3D effekt, der er raffineret og stilren. Monogrammet er efterbehandlet med guldfolie.

Produktionen af Embossed Wreath kræver tid og godt håndværk, derfor er prisen i den højere ende for vores Semi-custom invitationer. Men kombinationen af guldfolien og prægningen er det hele værd. Det er smukt, klassisk og stilfuldt.

Der er 15 tekstfarver at vælge i mellem, som er inspireret af vores satinbånd, men som sagtens kan kombineres med vores 100% silkebånd og vores 100% bomuldsbånd.

På grund af prægningen er det ikke muligt at trykke på bagsiden af invitationen.

Bemærk, dette er en vareprøve med standard tekst, så du kan se og mærke kvaliteten. Hvis du vil bestille invitationen med din egen tekst, så finder du den her:

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Embossed Wreath

Tanken bag Embossed Wreath var at skabe den ultimative luksus Semi-custom invitation. En lækker og smuk invitation med godt håndværk, men stadig i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

Embossed Wreath er den første i rækken af prægede invitationer. Prægningen er en manuel process, der giver et luksuriøst og eksklusivt udtryk.

Ved Embossed Wreath kommer prægningen til sin ret på det stilrene hvide papir og teksten efterbehandlet med guldfolie. Det er den ypperste luksus, når det kommer til vores Semi-custom invitationer. Derfor er prisen også lidt højere end på vores andre invitationer. For at lave den færdige Embossed Wreath invitation skal invitationen igennem 4 arbejdsgange. Der er tale om godt håndværk til fingerspidserne –  og det kan både ses og mærkes!

Guldfolie eller sølvfolie monogram

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Sample / Vareprøve

Anledning

Bryllup

Produkt

Sample

Designlinje

Embossed Wreath

Nuancer

Lilla nuancer, Turkise nuancer, Grå / sorte Nuancer, Guld, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer, Sølv, Røde nuancer, Pink / lyserød nuancer, Blå nuancer, Grønne nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 270g super smooth