Bryllupsinvitation | Fleur | Sample | 4 varianter

55,00 kr.

Sample på Fleur bryllupsinvitation.

Vareprøve på bryllupsinvitation Fleur med standard tekst (den tekst, der er på billedet). Vores boheme designlinje med ramme og masser af blomster.

Bemærk, dette er en vareprøve med standard tekst, så du kan se og mærke kvaliteten. Hvis du vil bestille invitationen med din egen tekst, så finder du den her: Bryllupsinvitationer Fleur

Bryllupsinvitationen fås i 4 varianter:

  • Fleur Ocean – Perfekt til et laid back bryllup på stranden eller måske noget helt andet, kun fantasien sætter grænser. Du kan læse mere om designet i Behind the Scenes nedenfor,
  • Fleur Olive – Perfekt til et uformelt bryllup i skovomgivelser. Måske har I en fælles interesse og glæde ved at være i naturen, som gerne må afspejles i jeres invitation?
  • Fleur Peach – Perfekt til et afslappet sommerbryllup i haven eller til det gennemgående feminine og lyserøde bryllup. Nogle gange er lyserøde nuancer lige præcis det man ikke kan få nok af!
  • Fleur Eternal – Perfekt til et afslappet sommerbryllup ved havet eller måske i en rå hal dekoreret med evighedsbuketter og macramé!

Invitationen er opbygget af 2 sider. Bagsiden har en akvarelbaggrund med masser af boheme blomster. Forsiden er en vellumforside (kalkerpapir) med jeres tekst trykt på. Ud over jeres tekst er der en smuk ramme belagt med antilguld folie. De to sider holdes sammen af en guldfarvet papirpinder. Så smukt og raffineret!

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Fleur Eternal

Designlinjen Fleur var den første designlinje, som jeg lavede til webshoppen.

Bryllupsinvitationen Fleur Ocean

Jeg havde et low key strandbryllup i tankerne, da jeg designede invitationen. Et bryllup med stole stillet op ned mod stranden med en bryllupsbue pyntet med blomster for enden. En brud i bare tæer og luftig blondekjole og en blomsterkrans i håret. I hånden har hun en uformel og sprudlende brudebuket med mørke og hvide roser blandet med bonderoser og grønt fra vildbeddet.

Den ombré baggrund er inspireret af bølgerne, der langsomt kommer ind på stranden. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Man kan både dress Fleur Ocean up og down ved valg af kuvert, accessories og valget af farverne hertil. Forestil jer forskellen på at tage Fleur Ocean op af vores Winter Berry kuvert i forhold til en kuvert med sandfarvet for. Det er to vidt forskellige udtryk.

Bryllupsinvitationen Fleur Olive

Fleur Ocean var den første farve, som jeg designede i designlinjen, da invitationen var færdig, kunne jeg ikke lade være med at tænke på designet i en grøn version – til det boheme skovbryllup!

Jeg forestillede mig en lysning i skoven lige efter solnedgang med lyskæder i træerne. Bruden i hæklet crop top og maxi skirt med håret bølgende i brisen. Gæsterne siddende ved rustikke langborde med blomster langs bordet og uformel borddækning.

Den rustikke grønne akvarelbaggrund er inspireret af skovbundens smukke farver. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Olive kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Du kan gå den rustikke vej med en hæklet blonde og en genbrugskuvert. Eller du kunne style den med et vellum cover og dybt rødt silkebånd for et mere luxe udtryk.

Bryllupsinvitationen Fleur Peach

Efter Fleur Ocean og Olive ville jeg gerne lave en ultra feminin udgave, der var unapologetically pink. Og så kom Fleur Peach til live.

Forestil dig et dansk sommerbryllup på en varm sommerdag – jeg ved godt at det kræver lidt arbejde, når det drejer sig om Danmark, men prøv alligevel…

Midt juni, 26 grader i skyggen. Et hvidt telt med masser af velduftende blomster. Palledekorationer med flere blomster! Stearinlys på bordene og rigtig gang i hyggen og en afslappet stemning.

Baggrunden er en smuk akvarel ombré effekt, der går fra rosa til fersken. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster. Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype.

Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Peach kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Du kan gå tone i tone med vores farvede C5 kuvert i farven Rose eller du kan brugen en kontrast til at give invitationen mere kant med den farvede C5 i farven Pine.

Bryllupsinvitationen Fleur Eternal

Fleur Eternal er den nyeste af Fleur farverne. Den blev lavet i starten af 2020 og inspireret af evighedsbuketter.

Jeg forestillede mig brudeparret siddende i 2 påfugle stole omgivet af ægte tæpper på gulvet og en bryllupsbue dekoreret med pampasgræs og tørrede blomster – måske også noget macramé i baggrunden. Baggrunden er en smuk akvarel sandfarve. Og bryllupsbuen var inspirationen for rammen med den uformelle komposition af blomster.

Valget af glimmerramme var mindre formelt end f.eks. en guldramme og giver noget tekstur og ro til designet. Den indkapsler det vigtigste af budskabet og brudeparrets navne i en uformel og romantisk skrifttype. Jeg ville lave en bryllupsinvitation, som jeg ikke havde set andre steder. En mindre formel invitation, der stadig emmer romantik.

Fleur Eternal kan få meget forskellige udtryk alt efter, hvordan du styler invitationen. Bind noget jutegarn om invitation og tillægssider og få et rustikt udtryk ført hele vejen med en genbrugskuvert. I en anden ende af spektret kan du binde et ægte silkebånd omkring og fuldende det look med en klassisk hvid spidsklapskuvert.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Sample / Vareprøve

Anledning

Bryllup

Produkt

Sample

Designlinje

Fleur

Nuancer

Brune nuancer, Røde nuancer, Pink / lyserød nuancer, Orange nuancer, Blå nuancer, Grønne nuancer, Turkise nuancer, Hvide / creme nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Vellum – 150g lys grå, Mat papir – 300g