Bryllupsinvitation | Golden Orchid | Guldfolie

55,00 kr.

Bryllupsinvitation med lyserød orkide og guldfolie

Golden Orchid – bryllupsinvitation med orkide og guldfolie, består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder.

Her får du en bryllupsinvitation i et sart og feminint design, med guldfolie på hvidt papir med støvet rosa ramme. “Bryllup” har smuk guldfolie på. Øverst i højre hjørne er en illustration af en orkidegren med blomster i sarte rosa nuancer. Forsiden består af vellum (transparent papir / kalkerpapir), hvor der nederst i venstre hjørne er samme orkidegren illustreret. I midten af forsiden står der “Vi skal giftes!” skrevet med en mørk rosa farve, som matcher invitationen.

Sammensætningen af både forskellige materialer og strukturer giver Golden Orchid designlinjen et helt særligt udtryk. Der er mulighed for at holde udtrykket helt rent da hele designlinjen findes i de smukke hvide sider. Samtidig er der også mulighed for at tilføre et andet udtryk. Ved at vælge vores Nature bordkort og navneskilte får designlinjen et helt andet udtryk. Skal man gå hele vejen for at bryde det hvide, kan man vælge vores genbrugskuverter til at sende invitationen i.

I samme design fås også:

Vigtig Info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Golden Orchid

Golden Orchid er den 3. i rækken af vores til Golden designlinjer. Efter successen med Golden Branches og Golden Eucalyptus har vi fået flere henvendelser om flere varianter – Bl.a. en sart rosa udgave.

Golden Orchid er den ultimativt feminine invitation med guldfolie og sarte rosa nuancer. Invitationen har et let og silkeblødt udtryk.

Navne på invitationen (f.eks. Kære mormor)

God hvis du bruger navne- / kæreskilte eller har navne på f.eks. vellumcover.

Vi trykker dine gæsters navne på invitationen. Husk excel-ark

Dette anbefaler vi ikke, da det tager fra det overordnede look. Bemærk der bruges 4 linjer til denne løsning.

Excel-ark til navne og adresser

Hvis du gerne vil have trykte navne, så download dette Excel-ark, som du udfylder og sender til [email protected] med ordrenummeret i emnefeltet.

Tekst

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje

Golden Orchid

Nuancer

Pink / lyserød nuancer, Guld, Hvide / creme nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Vellum – 150g lys grå, Mat papir – 300g