Bryllupsinvitation | Golden Orchid | Guldfolie

50,00 DKK

Bryllupsinvitation med orkide med guldfolie.

Golden Orchid - bryllupsinvitation med orkide og guldfolie, består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med en guldfarvet papirbinder.

Her får du en bryllupsinvitation i et sart og feminint design, med guldfolie på hvidt papir med støvet rosa ramme. "Bryllup" har smuk guldfolie på. Øverst i højre hjørne er en illustration af en orkidegren med blomster i sarte rosa nuancer. Forsiden består af vellum (transparent papir / kalkerpapir), hvor der nederst i venstre hjørne er samme orkidegren illustreret. I midten af forsiden står der "Vi skal giftes!" skrevet med en mørk rosa farve, som matcher invitationen.

Sammensætningen af både forskellige materialer og strukturer giver Golden Orchid designlinjen et helt særligt udtryk. Der er mulighed for at holde udtrykket helt rent da hele designlinjen findes i de smukke hvide sider. Samtidig er der også mulighed for at tilføre et andet udtryk. Ved at vælge vores Nature bordkort og navneskilte får designlinjen et helt andet udtryk. Skal man gå hele vejen for at bryde det hvide, kan man vælge vores genbrugskuverter til at sende invitationen i.

Det er altså helt op til jer, hvilket udtryk I syntes afspejler jer bedst.

Kombinationsmulighederne i denne designlinje giver jer mulighed for at skabe jeres helt egen unikke invitation. Der er tale om en invitation med et feminint og sart udtryk, som samtidig har bevægelse og tekstur.

Se også matchende save the date kort, tillægssider, takkekort, menukort med mulighed for at tilkøbe Vellum eller Nature bordkort (fastgjort med guldfarvet papirbinder, som invitationen) og drinkskort.

Vigtig Info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Golden Orchid

Golden Orchid er den 3. i rækken af vores til Golden designlinjer. Efter successen med Golden Branches og Golden Eucalyptus har vi fået flere henvendelser om flere varianter – Bl.a. en sart rosa udgave.

Golden Orchid er den ultimativt feminine invitation med guldfolie og sarte rosa nuancer. Invitationen har et let og silkeblødt udtryk.

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, ,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Vellum – 150g lys grå, Mat papir – 300g offsetpapir