Bryllupsinvitation | Mistletoe Wreath | Akryl

70,00 kr.

Akryl julebryllupsinvitation med mistelten krans og monogram til vinterbryllup.

Invitation i et klassisk design inspireret af mørke aftentimer og frostdækket landskab. Perfekt til det nordiske vinterbryllup. Følelsen af et winter wonderland understreges af den klare / frosted akryl.

I samme design fås også:

Fås også i en i papirudgave: Bryllupsinvitation | Mistletoe Wreath | Akvarel

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Akrylinvitationer er mere skrøbelige end invitationer lavet i papir. Derfor anbefaler vi, at du håndleverer dine akrylinvitationer. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan invitationen og evt. kuvert sendes i en boblekuvert eller i en tyk papkuvert. Dette vil dog være på eget ansvar.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Mistletoe

Mistletoe er inspireret af mørke aftentimer og et frostdækket landskab.

Designlinjen kom til verden, da vi fik en besked på Instagram. Én af vores følgere skulle giftes i slutningen af november, og hun kunne ikke finde en invitation, der var lavet til et vinterbryllup på vores webshop. Det var rigtigt nok, vi havde på det tidspunkt ikke nogen invitation specielt til vinterbryllupper.

Jeg spurgte hende, hvad hun havde i tankerne, og hun nævnte navyblå og mistelten. Jeg gik så i gang med at designe en vinterinspireret invitation til webshoppen. Normalt ville det være en Custom invitation, men da vi ikke havde vinterinvitationer på webshoppen, og hun var indvilget i, at andre også kunne købe invitationen på shoppen, opkrævede vi hende ikke for et Custom design.

Mistletoe Wreath er en nyfortolkning af den oprindelige Mistletoe designlinje. En mere rustik bryllupsinvitation med monogram omkranset af mistelten i centrum af designet.

Mistletoe er rigtig flot sammen med Winter Berry, som fås som farvet kuvert og som hvid foret kuvert.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom Akryl / Træ

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje

Mistletoe

Nuancer

Grønne nuancer, Hvide / creme nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)