Bryllupsinvitation | Rose | Akryl

70,00 DKK

Akryl bryllupsinvitation med roser – romantisk og stilfuldt.

Perfekt til det traditionelle, klassiske og stilfulde bryllup og samtidig perfekt til et sommer bryllup, hvor roser vil være et gennemgående element. Det er svært at gå galt i byen med denne smukke indbydelse.

Mulighed for tilkøb af vores Pocketfold designet til akryl- og træinvitationer samt kuverter.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Akrylinvitationer er mere skrøbelige end invitationer lavet i papir. Derfor anbefaler vi, at du håndleverer dine akrylinvitationer. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan invitationen og evt. kuvert sendes i en boblekuvert eller i en tyk papkuvert. Dette vil dog være på eget ansvar.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Rose Pink

Designlinjen Rose – vores klassiske og romantiske designlinje.

Perfekt til det traditionelle bryllup med en klassisk stil.

Det jeg forestillede mig, da jeg designede invitationerne var et vintage inspireret bryllup med bruden i en tea length brudekjole og roser i brudebuketten. Runde borde med klassisk borddækning – hvid dug og vintage messinglysestager. Et romantisk oplyst dansegulv, hvor brudeparret senere skal danse deres brudevals.

Jeg tegnede roserne til designlinjen, mens jeg ventede på en lille cafe før et møde. Det er som om, der er ved at være et gennemgående tema, at jeg laver grafik til invitationerne på diverse cafeer i Aarhus.

Rose Orange var den første af roserne. Jeg er vild med den friskhed, som roserne bringer til designet. Rose Coral bringer en ro til designet og Rose Pink giver det ultimative romantiske udtryk.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom Akryl / Træ

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, , ,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)