Bryllupsinvitation | Autumn Wreath | Birk / Eg

85,00 kr.

Bryllupsinvitation til efterår på træ (birk- / egetræsfiner).

Autumn Wreath – den smukke invitation til efterårsbrylluppet med en flot krans i efterårsfarver. Her er tale om et enkelt og roligt design. Kombinationen af det flotte monogram og kransen i efterårsfarver printet på træ et roligt og sofistikeret udtryk.

I samme design fås også:

Autumn Wreath kommer i flere udgaver. Se eventuelt papirinvitationerne Bryllupsinvitation | Autumn Wreath | Akvarel og Autumn Wreath med Guldfolie monogram eller vores Autumn Wreath Pocketfold Bundle.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Træinvitationer er mere skrøbelige end invitationer lavet i papir. Derfor anbefaler vi, at du håndleverer dine træinvitationer. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan invitationen og evt. kuvert sendes i en boblekuvert eller i en tyk papkuvert. Dette vil dog være på eget ansvar.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Autumn Wreath

Tanken bag Autumn Wreath var at skabe en stilren invitation perfekt til et efterårsbryllup med brudeparrets monogram i centrum.

Valget faldt på en smuk krans i flotte efterårsfarver med monogrammet i en matchende rødbrun farve. Og for at lave et visuelt bånd på invitationen blev datoen fremhævet midt på invitationen i samme rødbrune farve.

Autumn Wreath kom oprindeligt i 2 versioner; på hvid papir og på akvarelpapir med rødbrunt logo. Senere er det blevet muligt med endnu mere luksus i Autumn Wreath designlinjen. Du kan man få invitationen med guldfolie monogram og printet på både egetræsfiner og birketræsfiner.

Autumn Wreath er den perfekte bryllupsinvitation til dit efterårsbryllup.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Klistermærke med monogram

Bemærk, at der ikke er guldfolie på klistermærket.

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom Akryl / Træ

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje

Autumn Wreath

Nuancer

Røde nuancer, Orange nuancer, Gule nuancer, Grønne nuancer, Grå / sorte Nuancer, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)