Bryllupsinvitation | Winter Wreath | Sample | 3 varianter

30,00 kr.40,00 kr.

Sample på Winter Wreath bryllupsinvitation.

Vareprøve på bryllupsinvitation Winter Wreath med standard tekst (den tekst, der er på billedet).

Winter Wreath. Den smukke invitation til vinterbrylluppet med valg af guldfolie, sølvfolie eller sort monogram. Invitationen har en flot vinterkrans med gran, kristtjørn og grene med røde bær. Her er tale om et enkelt og eksklusivt design. Kombinationen af monogrammet og kransen i vinterfarver på hvidt kvalitetspapir giver et roligt og luksuriøst udtryk.

Winter Wreath kommer i 3 udgaver. Nedenfor kan I vælge mellem sort monogram eller sølv- og guldfolie (+10 kr.).

Bemærk, dette er en vareprøve med standard tekst, så du kan se og mærke kvaliteten. Hvis du vil bestille invitationen med din egen tekst, så finder du den her:

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Winter Wreath

Winter Wreath er den udvidelse af vores wreath invitationer. Den første i rækken var Autumn Wreath, som er perfekt til et efterårsbryllup.

Tanken bag Winter Wreath var at designe en indbydelse til vinterbryllup, hvor det ikke nødvendigvis var til et julebryllup.

Jeg brugt meget tid på at lave kransen med gran, kristtjørn og frostdækkede bær. En krans, der både kunne leder tankerne hen på både et frostdækket landskab og evt. jul.

De tre varianter

Det første variant var den med sølvfolie. Jeg syntes, at det var et godt modstykke til vores julebryllupsinvitation Mistletoe. Med sølvfolien henledes tankerne til den smukke vinter dækket af glinsende frost.

Derefter kom guldfolien til. Med guldfolie monogram får man den traditionelle julekombination af farverne rød, grøn og guld.

Jeg var vild med det stilrene udtryk, som det sorte monogram gav, så selv om det ikke var meningen fra starten, så blev det sorte monogram den tredje variant.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Sample / Vareprøve

Anledning

Bryllup

Produkt

Sample

Designlinje

Winter Wreath

Nuancer

Røde nuancer, Grønne nuancer, Grå / sorte Nuancer, Guld, Hvide / creme nuancer, Sølv

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g