Konfirmationsinvitation | Cool Girl Cool Boots

30,00 DKK

Konfirmationsinvitationen til den unge pige med ben i næsen og egne meninger.

Sjov indbydelse med et anderledes design, der har lidt mere kant med de grove støvler. Farvevalget kan enten gøre den mere piget og blød, eller cool og lidt mere rå. Uanset, hvad du ønsker er der mulighed for at tilpasse denne konfirmationsinvitation, så den passer til konfirmanden med de 6 forskellige farver, du kan vælge imellem.

Prøv invitationen med vores kuverter med for og klistermærkerne med initialer i 6 forskellige farver. Du kan enten kører det hele i samme farve for et monokromt look eller Mix & Match for dit helt unikke look.

Se også matchende tillægssider, takkekort, menukort og bordkort.

Vigtig Info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, , , , ,

Format

A5 liggende (210 x 148 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g