Drinkskort | Mistletoe Wreath | Akvarel

25,00 kr.

Drinkskort på akvarelpapir med mistelten til vinterbryllup.

Med Mistletoe designlinjen ville vi skabe et klassiske design. Perfekt egnet til det nordiske vinterbryllup med mørke aftentimer og frostdækket landskab.

Der er plads til 4 drinks med ingredienser eller 6 drinks uden ingredienser. På billedet viser vi et eksempel med 4 drinks, hvor ingredienserne er på.

Hvis I serverer vin til jeres bryllup, kan I sagtens få det som et Vinkort. Så ændrer vi teksten “Drinks” til “Vin” og skriver de vine på som I skriver i tekstfeltet. Husk at gøre opmærksom på det, hvis I ønsker det ændret til et Vinkort. Som med drinks vil der kunne være 4 vine med et par ord om vinen, eller 6 vine kun med navn.

Uanset om I vælger dem som et vinkort eller drinkskort, er de færdige og klar til jeres bryllup, når vi sender dem.

Se også tilhørende invitation, tillægssider, save the date, takkekort og menukort.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Tekst til drinskort

Der er plads til 4 drinks med ingredienser eller 6 drinks uden ingredienser. På billedet viser vi et eksempel med 4 drinks hvor ingredienserne er på.

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Drinkskort

Designlinje

Mistletoe

Nuancer

Grønne nuancer, Hvide / creme nuancer

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Akvarel – 300g akvarelpapir