Bryllupsinvitation | Golden Branches | Guldfolie

55,00 kr.

Eksklusiv bryllupsinvitation med folie – Golden Branches med Guldfolie.

Eksklusiv bryllupsinvitation med folie på hvidt papir med sort tekst og mørkebrun ramme. Invitationen består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir), som er sat sammen med en guldfarvet papirbinder.

“Bryllup” har smuk guldfolie på. Øverst i højre hjørne er en illustration af en grøn kvist. Forsiden består af vellum (transparent kalkerpapir), hvor der nederst i venstre hjørne er samme kvist illustreret. I midten af forsiden står der “Vi skal giftes!” skrevet i samme mørkebrune farve, som rammen på invitationen.

Sammensætningen af både forskellige materialer og strukturer giver Golden Branches designlinjen et helt særligt udtryk. Kombinationsmulighederne med tillægssiderne giver jer mulighed for at skabe jeres helt egen unikke invitation. Der er tale om en invitation med et eksklusivt og roligt udtryk, som samtidig har bevægelse og dybde.

I samme design fås også:

Vigtig Info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker

Designlinjen Golden Branches

Golden Branches blev født, fordi de seje Boss ladies fra Plateau kontaktede os. De havde fået en henvendelse på Mathildes invitationer fra hendes eget bryllup.

Så de kontaktede os for at høre, om vi kunne designe noget i den stil til kunden. Challenge Accepted!

Bryllupsinvitationer lavet af Matilde fra Plateau

Jeg tog inspiration fra Mathildes fine invitationer og designede en invitation, hvor man kunne mix and match mellem genbrugspapir og hvidt papir med guldfolie og med vellumforside som prikken over i’et. Således fik vi lavet en eksklusiv bryllupsinvitation med folie.

 

Navne på invitationen (f.eks. Kære mormor)

God hvis du bruger navne- / kæreskilte eller har navne på f.eks. vellumcover.

Vi trykker dine gæsters navne på invitationen. Husk excel-ark

Vi trykker ikke Kære ___________ på vores invitationer, i stedet anbefales vores søster webshop Nordic Invites for denne løsning.

Excel-ark til navne og adresser

Hvis du gerne vil have trykte navne, så download dette Excel-ark, som du udfylder og sender til [email protected] med ordrenummeret i emnefeltet.

Tekst

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Invitationer

Designlinje

Golden Branches

Nuancer

Grønne nuancer, Guld, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Vellum – 150g lys grå, Mat papir – 300g