Menukort | Venues | Flere varianter

20,00 kr.30,00 kr.

Enkelt menukort til bryllup – perfekt til vores Venues bryllupsinvitationer.

Designet til vores Venues bryllupsinvitationer, og er derfor lavet i samme lækre kvalitetspapir. Også opsætningen af menukortet er lavet så det passer til invitationen. “MENU” er skrevet øverst med de streger over og under, som på invitationen.

Også “FORRET”, “HOVEDRET”, “DESSERT” og “NATMAD” er skrevet med store bogstaver og med de samme streger over og under. Teksten er centreret og er trykt i sort. Vi har valgt at teksten er sort, for at give noget ro og fastholde det enkel design til menukortet.

Som udgangspunkt har vi lavet plads til 4 retter: Forret, Hovedret, Dessert og Natmad. Hvis I har behov for andre, flere eller færre finder vi ud af det.

Se også tilhørende:

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Menukort

Designlinje

Venues

Papirkvalitet

Akvarel – 300g akvarelpapir, Golden Fleck Genbrugspapir – 300g, Mat papir – 300g

Nuancer

Røde nuancer, Orange nuancer, Gule nuancer, Blå nuancer, Grønne nuancer, Turkise nuancer, Grå / sorte Nuancer, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer

Format

M65 (99 x 210 mm)