Menukort | Embossed Wreath | Guldfolie / Sølvfolie

75,00 kr.

Menukort med prægning og guldfolie eller sølvfolie monogram

Det ultimative luksus menukort med jeres monogram i guldfolie eller sølvfolie. Menukort til bryllup med jeres monogram som er omringet af en præget krans. Kombinationen af både prægning og folie på menukortet gør at det både ser og føles enormt eksklusivt. Det vil passe perfekt til en bordopdækning som er i den formelle ende af skalaen. Valget mellem guld eller sølvfolie, giver jer en bedre mulighed for at tilpasse til resten af borddækningen. Hvis der kommer til at være guldfarvet bestik, anbefaler vi naturligvis guldfolien.

Der er 15 tekstfarver at vælge i mellem, som er inspireret af vores satinbånd, men som sagtens kan kombineres med vores 100% silkebånd og vores 100% bomuldsbånd.

På dette luksus menukort har vi lavet plads til 4 retter: Forret, Hovedret, Dessert og Natmad.

I samme design fås også:

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Guldfolie eller sølvfolie monogram

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Menukort

Designlinje

Embossed Wreath

Nuancer

Guld, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer, Sølv, Røde nuancer, Pink / lyserød nuancer, Blå nuancer, Grønne nuancer, Lilla nuancer, Turkise nuancer, Grå / sorte Nuancer

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 270g super smooth