Menukort | Golden Branches

fra 20,00 DKK

Menukort til eksklusivt bryllup.

Designet til vores eksklusive designlinje Golden Branches. På menukortet er der illustration af smukke grønne grene så den røde tråd fastholdes. Teksten printes i samme brune farve som rammen på invitationen.

Med dette eksklusive menukort har I mulighed for at tilkøbe Vellum (kalkerpapir) eller Nature (genbrugspapir) bordkort fastgjort med guldfarvet papirbinder, som invitationen. I vælger selv om vi skal printe jeres gæsters navne, eller om I selv vil skrive dem. På den måde bliver menukort og bordkort et samlet sæt til hver gæst.

Som udgangspunkt har vi lavet plads til 4 retter: Forret, Hovedret, Dessert og Natmad. Hvis I har behov for andre, flere eller færre finder vi helt sikkert også ud af det.

Se også matchende bryllupsinvitation med guldfolie, bryllupsinvitation på genbrugspapir, save the date, tillægssider, takkekort og drinkskort.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, ,

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g