Menukort | Golden Eucalyptus

15,00 DKK

Menukort til eucalyptus invitation.

Designet til vores designlinje Golden Eucalyptus. På menukortet er der de velkendte illustrationer af de smukke eucalyptus grene, som går igen gennem hele designlinjen. Teksten er skrevet med den samme blågrønne farve som teksten på vellum coveret og teksten på tillægssiderne.

Med dette eksklusive menukort har I mulighed for at tilkøbe Vellum (kalkerpapir) eller Nature (genbrugspapir) bordkort. De bliver sat på med guldfarvet papirbinder, som forsiden på invitationen. På den måde bliver menukort og bordkort et samlet sæt til hver gæst. I vælger selv om vi skal printe jeres gæsters navne, eller om I selv vil skrive dem i hånden.

Hvis I vælger at få trykt gæsternes navne, skal I enten sende eller upload et ark med alle navnene. Vi printer dem på bordkortene og sætter dem på menukortene. Så er de klar til brug når I modtager dem fra os. Det bliver ikke meget nemmere!

Som udgangspunkt har vi lavet plads til 4 retter: Forret, Hovedret, Dessert og Natmad. Hvis I har behov for andre, flere eller færre finder vi helt sikkert også ud af det.

Se også matchende bryllupsinvitation, save the date, tillægssider, takkekort og drinkskort.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du kunne også være interesseret i...

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, ,

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g offsetpapir