Menukort | Tropical Breeze

fra 15,00 DKK

Menukort til tropisk bryllup.

Designet til brylluppet med tropisk tema. På menukortet er der illustration af smukke tropiske grønne blade i bunden som på vores Tidslinje. Formatet er også det samme som Tidslinjen, altså M65.

Med dette tropiske menukort har I mulighed for at tilkøbe vellum bordkort (kalkerpapir) (fastgjort med eyelet / snørehul). På den måde bliver menukort og bordkort et samlet sæt til hver gæst. I vælger selv om det skal være en grøn eller en sølvfarvet eyelet der skal bruges til at sætte vellum bordkortet fast. Hvis I vælger at få vellum bordkort sat på, skal I enten sende eller upload et ark med alle gæsternes navne. Vi printer navnene på bordkortet og sætter dem fast på et menukort. På den måde er de klar til brug når I modtager dem fra os. Dét er nemt!

Som udgangspunkt har vi lavet plads til 4 retter: Forret, Hovedret, Dessert og Natmad. Hvis I har behov for andre, flere eller færre finder vi helt sikkert også ud af det.

Se også matchende bryllupsinvitation, save the date, tillægssider, takkekort og drinkskort.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du kunne også være interesseret i...

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g