Nonfirmationsinvitation | Succulents

35,00 DKK

Smuk og forårsagtig nonfirmationsinvitation med sukkulenter 

Kvadratisk invitation til nonfirmation. På forsiden er en smuk krans af sukkulenter med “Nonfirmation” skrevet i midten. Du udfylder blot teksten her på siden, så printer vi den bagpå invitationen for dig. Så er de klar til at sende til gæsterne, så snart du modtager dem med posten.

Der er også mulighed for at købe en alternativ tekst. Det kan du bruge hvis nogle af gæsterne skal have en anden tekst. Eksempelvis hvis der er brug for en engelsk udgave, eller en invitation med mere eller mindre information på.

Til denne nonfirmationsinvitation med sukkulenter, kan du købe kvadratiske kuverter til. Så er du sikker på invitation og kuvert passer sammen. De kan tilkøbes nedenfor så du får det hele i én samlet ordre.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Hvis du er nysgerrig, kan du se hvordan vi lavede sukkulent kransen på vores Youtube kanal – Succulent Art Work Timelapse.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, , ,

Format

Kvadratisk (150 x 150 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g