Rød Tråd Møde | Virtuelt

250,00 kr.

Rød tråd møde over Teams

Er du i tvivl om, hvilken af vores invitationer, som du skal vælge til din fest? Eller vil du gerne have hjælp til hvilke accessories, der vil passe godt til? Så er et Rød Tråd Møde for dig.

Ud fra dine ønsker og drømme guider vi dig I, hvilken af vores invitationer og accessories, der passer bedst med udgangspunkt i vores Semi-custom invitationer. Det skal ses, som en udvidet kundeservice, når du gerne vil have 1-on-1 tid med os uden for telefontiden. Vi går mere i dybden end, hvis du ringer eller skriver til os.

Prisen for mødet er 250 kr. og mødet varer 30 minutter. Ved efterfølgende bestilling af et Custom Design / Semi Custom invitationer for minimum 3500kr.,  bliver de 250kr. fratrukket prisen på designet af dine invitationer.

Dette møde foregår over Teams. Vi sender dig en invitation, hvor du kan logge på og deltage i mødet.

Bookning af dato og tid

Du booker dato og tid ved at kontakte os på Tlf.: +45 60 52 22 65 (Telefontid alle hverdage kl. 11-14) eller ved at skrive til os på [email protected].

Du kan ændre / annullere din booking op til 48 timer før mødet ved at skrive til os på [email protected]. Ved rettidig annullering af mødet vil prisen blive refunderet.

FAQ om Rød Tråd Møder:

Bliver prisen for mødet refunderet, når jeg køber invitationer?
Til forskel fra et Custom Design Møde, bliver prisen for et Rød Tråd Møde ikke fratrukket i køb af Semi-Custom produkter.

Ved bestilling af et Custom Design bliver 250kr. fratrukket prisen på designet af dine custom produkter.

Kan I hjælpe med andre ting end invitationer?
Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige af vores invitationer samt styling af invitationen med accessories, der kan købes på vores webshop.

Vi kan ikke hjælpe dig med blomster, planlægning af festen eller andre ting, der ikke kan købes på vores webshop.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Lokation

Virtuelt (Zoom)