Bryllupsinvitation | Mistletoe Wreath | Akvarel

25,00 DKK

Rustik bryllupsinvitation med mistelten krans og monogram til vinterbryllup,

Invitation i et klassisk design inspireret af mørke aftentimer og frostdækket landskab. Perfekt til det nordiske vinterbryllup.

Denne bryllupsinvitation har en blomsterkrans af mistelten med brudeparrets monogram på rustikt akvarelpapir. Det smukke monogram gør bryllupsinvitationen mere personlig.

Vi har gjort det lidt lettere for jer ved at samle lækker inspiration sammen. Klassisk bryllupsinvitation til vinterbryllup - Mistletoe, er omdrejningspunktet for vores board. Tag et kig og lad jer inspirere! Der er både inspiration til opdækning, pynt, kjoler og flotte bryllupskager, der passer specielt til Mistletoe på Pinterest. Der er fuld smæk på farverne nøjagtig som der er på designlinjen.

Se også tilhørende tillægssider, save the date, takkekort, drinkskort og menukort.

Fås også i en navyblå udgave som hedder Bryllupsinvitation | Mistletoe Wreath og som Bryllupsinvitation | Mistletoe Wreath | Pocketfold Bundle.

Vigtig info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Mistletoe

Mistletoe er inspireret af mørke aftentimer og et frostdækket landskab.

Designlinjen kom til verden, da vi fik en besked på Instagram. Én af vores følgere skulle giftes i slutningen af november, og hun kunne ikke finde en invitation, der var lavet til et vinterbryllup på vores webshop. Det var rigtigt nok, vi havde på det tidspunkt ikke nogen invitation specielt til vinterbryllupper.

Jeg spurgte hende, hvad hun havde i tankerne, og hun nævnte navyblå og mistelten. Jeg gik så i gang med at designe en vinterinspireret invitation til webshoppen. Normalt ville det være en Custom invitation, men da vi ikke havde vinterinvitationer på webshoppen, og hun var indvilget i, at andre også kunne købe invitationen på shoppen, opkrævede vi hende ikke for et Custom design.

Mistletoe Wreath er en nyfortolkning af den oprindelige Mistletoe designlinje. En mere rustik bryllupsinvitation med monogram omkranset af mistelten i centrum af designet.

Mistletoe er rigtig flot sammen med Winter Berry, som fås som farvet kuvert og som hvid foret kuvert.

Du kunne også være interesseret i...

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Akvarel – 300g akvarelpapir