Bryllupsinvitation | Embossed Wreath | Sample

65,00 kr.

Sample på Embossed Wreath bryllupsinvitation.

Vareprøve på bryllupsinvitation Embossed Wreath med standard tekst (den tekst, der er på billedet).

Embossed Wreath med monogram indrammet med en præget (embossed) krans af blade, så man får en smuk 3D effekt, der er raffineret og stilren.

Produktionen af Embossed Wreath kræver tid og godt håndværk, derfor er prisen i den højere ende for vores Semi-custom invitationer.  Invitationen er smuk, klassisk og stilfuld.

Der er 15 tekstfarver at vælge i mellem, som er inspireret af vores satinbånd.

På grund af prægningen er det ikke muligt at trykke på bagsiden af invitationen.

Bemærk, dette er en vareprøve med standard tekst, så du kan se og mærke kvaliteten. Hvis du vil bestille invitationen med din egen tekst, så finder du den her: Bryllupsinvitation | Embossed Wreath | Flere tekstfarver

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Embossed Wreath

Tanken bag Embossed Wreath var at skabe den ultimative luksus Semi-custom invitation. En lækker og smuk invitation med godt håndværk, men stadig i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

Embossed Wreath er den første i rækken af prægede invitationer. Prægningen er en manuel process, der giver et luksuriøst og eksklusivt udtryk.

Ved Embossed Wreath kommer prægningen til sin ret på det stilrene hvide papir og teksten efterbehandlet med guldfolie. Det er den ypperste luksus, når det kommer til vores Semi-custom invitationer. Derfor er prisen også lidt højere end på vores andre invitationer. For at lave den færdige Embossed Wreath invitation skal invitationen igennem 4 arbejdsgange. Der er tale om godt håndværk til fingerspidserne –  og det kan både ses og mærkes!

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Sample / Vareprøve

Anledning

Bryllup

Produkt

Sample

Designlinje

Embossed Wreath

Nuancer

Blå nuancer, Grønne nuancer, Lilla nuancer, Turkise nuancer, Grå / sorte Nuancer, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer, Røde nuancer, Pink / lyserød nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 270g super smooth