Save the date | Bryllup | Mistletoe Wreath | Akvarel

fra 25,00 DKK

Save the date til vinterbryllup på akvarelpapir i et klassiske design med mistelten.

Med Mistletoe designlinjen ville vi skabe et klassiske design med illustration af en mistelten. Perfekt egnet til det nordiske vinterbryllup med mørke aftentimer og frostdækket landskab.

Med save the date kortet kan du tilkøbe trykt tekst på bagsiden, hvor bryllupsdatoen er fremhævet i en stil, der matcher monogrammet på bryllupsinvitationen.

Vi har samlet lidt inspiration som passer til designlinjen Mistletoe. Tag et kig og lad jer inspirere! Der er både inspiration til opdækning, pynt, kjoler og flotte bryllupskager, der passer specielt til Mistletoe på Pinterest. Der er fuld smæk på farverne nøjagtig som der er på designlinjen.

I samme design fås også:

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

A6 liggende (105 x 148 mm)

Papirkvalitet

Akvarel – 300g akvarelpapir