Save the date | Sophienberg Slot

20,00 DKK

Sophienberg Slot save the date designet til et bryllup på slottet.

Vil I både få gæsterne til at sætte et X i kalenderen og give dem en teaser omkring, hvor bryllupet skal holdes? Dét får I muligheden for med vores Sophienberg Slot save the date. På forsiden er en illustration af Sophienberg Slot. På bagsiden kan I enten selv skrive en tekst i hånden, eller I kan få den trykt. Hvis I vælger at få teksten trykt, er kortene klar til at blive sendt, når I modtager dem.

Derudover har I mulighed for at tilkøbe foret kuverter i flere flotte farver at vælge imellem. I kan også tilkøbe klistermærker med “SAVE THE DATE” skrevet på. Klistermærkerne kommer i samme farver som kuvertforet. I vælger selv om kuvertfor og klistermærker skal være i samme farve, eller om I vil blande.

I samme design fås også:

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, ,

Format

A6 liggende (105 x 148 mm), C6 passer til A6 (114 x 162 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g