Takkekort | Autumn Wreath

20,00 DKK

Takkekort i efterårsfarver til et smukt efterårsbryllup fra designlinjen Autumn Wreath.

Et smukt takkekort i et enkelt design med “Tak” omkranset af efterår. Det er samme krans som der er brugt på invitationen, for at sikre den røde tråd. På bagsiden er der en lille efterårsbuket og plads til jeres tekst.

I kan med dette takkekort, selv vælge om I vil have teksten trykt bagpå eller om I vil skrive teksten i hånden. De er lavet på tykt mat papir, så det er muligt at skrive uden problemer med almindelig kuglepind. Hvis I vil have teksten trykt på skriver I teksten ind i feltet nedenfor. Så vil kortene være klar til at sende når I modtager dem fra os.

Se også tilhørende invitation med guldfolie, invitation uden guldfolie på akvarelpapir, tillægssider på hvidt papir, tillægssider på akvarelpapir, save the datemenukort med mulighed for at tilkøbe Akvarel eller Nature bordkort og drinkskort.

Vigtig info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, , , , ,

Format

A6 liggende (105 x 148 mm), C6 passer til A6 (114 x 162 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g