Takkekort | Sophiendal Slotshotel

fra 20,00 DKK

Takkekort designet til et bryllup på Sophiendal Slotshotel.

Sig tak til gæsterne med et minde fra jeres bryllup. Det gør det muligt for jer at skrive en personlig hilsen og tak til jeres gæster på bagsiden. Alternativt kan I skrive teksten ind nedenfor, så trykker vi det på bagsiden for jer. Med trykt tekst vil kortene være klar til at sende, når I modtager dem.

Udover jeres hilsen, er der mulighed for at tilkøbe både klistermærker med jeres monogram og flotte kuverter med farvet for indeni. Det giver jer muligheden for at gøre jeres Sophiendal Slotshotel takkekort endnu mere personligt.

I samme design fås også:

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

A6 liggende (105 x 148 mm), C6 passer til A6 (114 x 162 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g