Takkekort | Golden Branches

fra 20,00 DKK

Takkekort til eksklusivt bryllup.

Designet til vores designlinje Golden Branches. På kortet er der de velkendte illustrationer af de grønne grene, som går igen gennem hele designlinjen. Ordet “Tak” er skrevet med den samme brune farve som rammen på invitationen.

Se også matchende bryllupsinvitation med guldfolie, bryllupsinvitation på genbrugspapir, save the date, tillægssider, menukort med mulighed for at tilkøbe Vellum eller Nature bordkort (fastgjort med guldfarvet papirbinder, som invitationen) og drinkskort.

I kan med dette takkekort, selv vælge om I vil have teksten trykt bagpå eller om I vil skrive teksten i hånden. De er lavet på tykt mat papir, så det er muligt at skrive uden problemer med almindelig kuglepind. Hvis I vil have teksten trykt på skriver I teksten ind i feltet nedenfor. Så vil kortene være klar til at sende når I modtager dem.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, ,

Format

A6 stående (148 x 105 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g