Takkekort | Tropical Breeze

fra 20,00 DKK

Takkekort til tropisk bryllup.

Designet til brylluppet med tropisk tema. På forsiden er der en illustration af smukke tropiske grønne blade i venstre side. Nede i højre hjørne står der “TUSIND TAK” med sorte blokbogstaver.

Bagsiden har de samme smukke tropiske blade. De er placeret så de giver en illusion af at man kan se igennem kortet. Derudover er bladene på bagsiden ikke lige så gennemfarvet som på forsiden. Det gør at de ikke står så tydeligt frem og giver derfor mere fokus til jeres tekst.

I kan med dette takkekort, selv vælge om I vil have teksten trykt bagpå eller om I vil skrive teksten i hånden. De er lavet på tykt mat papir, så det er muligt at skrive uden problemer med almindelig kuglepind. Hvis I vil have teksten trykt på skriver I teksten ind i feltet nedenfor. Så vil kortene være klar til at sende når I modtager dem.

Se også matchende bryllupsinvitation, save the date, tillægssider, menukort med mulighed for at tilkøbe vellum bordkort (fastgjort med eyelet / snørehul) og drinkskort.

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

A6 liggende (105 x 148 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g