Tillægssider | Embossed Wreath

45,00 DKK

Tillægssider til Embossed Wreath designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

Med tillægsiderne til Embossed Wreath kan du give dine gæster mere information om festen. Tillægssiderne er efterbehandlet med guldfolie.

Tidslinje - Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information - den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Ønskeseddel - en fordel, hvis man har mange ønsker, og der ikke er plads under Praktisk information.

Se også tilhørende invitation, save the date, takkekort, menukort med bordkort og drinkskort. Drinkskortet kan kun købes som tilvalg til menukortet.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Embossed Wreath

Embossed Wreath er den første i rækken af prægede invitationer. Prægningen er en manuel process, der giver et luksuriøst og eksklusivt udtryk.

Ved Embossed Wreath kommer prægningen til sin ret på det stilrene hvide papir og teksten efterbehandlet med guldfolie. Det er den ypperste luksus, når det kommer til vores Semi-custom invitationer. Derfor er prisen også lidt højere end på vores andre invitationer. For at lave den færdige Embossed Wreath invitation skal invitationen igennem 4 arbejdsgange. Der er tale om godt håndværk til fingerspidserne –  og det kan både ses og mærkes!

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

, , ,

Designlinje

Nuancer

,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 270g super smooth