Tillægssider | Succulents Wreath | Guldfolie

45,00 DKK

Tillægssider til Succulents Wreath designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

Designet til Succulent Wreath bryllupsinvitation og konfirmationsinvitation. Tillægssiderne fås også uden guldfolie og med grå tekst Tillægssider | Succulents Wreath

Med tillægsiderne til Succulents Wreath kan du give dine gæster mere information om festen. Tillægssiderne er efterbehandlet med guldfolie.

Tidslinje - Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information (eller en valgfri overskrift) - den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Se også tilhørende invitation, save the date, takkekort, menukort med bordkort og drinkskort. Drinkskortet kan kun købes som tilvalg til menukortet.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Succulents Wreath

Succulents Wreath blev til, fordi vi havde en kunde, der gerne ville have designet fra Embossed Wreath men med grafikken fra Succulents. Derfor lavede vi et mix, så man nu kan få det bedste fra begge verdener.

Bryllupsinvitationen fås i 2 varianter: Med grå tekst for et stilfuldt udtryk og med guldfolie for ekstra impact og luksus.

Invitationerne til konfirmation, nonfirmation, barnedåb og navngivning fås i farverne: Lavender, Heather, Sage og Dusty Blue.

Du kunne også være interesseret i...

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

, ,

Produkt

, , ,

Designlinje

Nuancer

, , , ,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g