Tillægssider | Golden Branches

30,00 DKK

Tillægssider til invitationen i Golden Branches designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

På tillægssiderne er der smukke illustrationer af en lille kvist. De kan vælges i både brunt genbrugspapir, eller i hvidt papir.

Tidslinje – Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information – den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Ønskeseddel – en fordel, hvis man har mange ønsker, og der ikke er plads under Praktisk information.

Se også tilhørende invitation med guldfolie, invitation på genbrugspapir, save the date, takkekort, menukort med mulighed for at tilkøbe Vellum eller Nature bordkort (fastgjort med guldfarvet papirbinder, som invitationen) og drinkskort.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Vigtig info

Vi placerer tillægssiden bagved invitationen og samler det for jer med papirbinder, hvis du bestiller ekstra tillægssider sammen med bryllupsinvitationen. Hvis du bestiller tillægssider separat fra bryllupsinvitationen, vil der ikke være hul i hjørnet medmindre, du skriver det i “kommentar til ordre” ved betaling. 

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

, , ,

Designlinje

Nuancer

, ,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Genbrugspapir – 225g, Mat papir – 300g