Tillægssider | Golden Branches

30,00 kr.

Tillægssider til invitationen i Golden Branches designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

Bemærk, tillægssider kan kun købes, hvis du allerede har invitationer i kurven.

På tillægssiderne er der smukke illustrationer af en lille kvist. De kan vælges i både brunt genbrugspapir, eller i hvidt papir.

Tidslinje – Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information – den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Ønskeseddel – en fordel, hvis man har mange ønsker, og der ikke er plads under Praktisk information.

Se også tilhørende:

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Vigtig info

Vi placerer tillægssiden bagved invitationen og samler det for jer med papirbinder, hvis du bestiller ekstra tillægssider sammen med bryllupsinvitationen. Hvis du bestiller tillægssider separat fra bryllupsinvitationen, vil der ikke være hul i hjørnet medmindre, du skriver det i “kommentar til ordre” ved betaling. 

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)ikke gældende for pocketfolds, akryl- og træinvitationer samt ordrer indeholdende specialpapir og andet der bliver bestilt specielt til dig. Spørg, før du bestiller, hvis du er i tvivl.

Få Inspiration på vores sociale medier

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Bryllup

Produkt

Ønskeseddel, Praktisk information, Tidslinje, Tillægssider

Designlinje

Golden Branches

Nuancer

Grønne nuancer, Hvide / creme nuancer, Brune nuancer

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Genbrugspapir – 225g, Mat papir – 300g