Tillægssider | Succulents Wreath

30,00 DKK

Tillægssider til Succulents Wreath designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

Designet til Succulent Wreath bryllupsinvitation og konfirmationsinvitation med grå skrift. Tillægssiderne fås også med guldfolie Tillægssider | Succulents Wreath | Guldfolie

Med tillægsiderne til Succulents Wreath kan du give dine gæster mere information om festen.

Tidslinje – Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information (eller en valgfri overskrift) – den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Se også tilhørende invitation, save the date, takkekort, menukort med bordkort og drinkskort. Drinkskortet kan kun købes som tilvalg til menukortet.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Succulents Wreath

Succulents Wreath blev til, fordi vi havde en kunde, der gerne ville have designet fra Embossed Wreath men med grafikken fra Succulents. Derfor lavede vi et mix, så man nu kan få det bedste fra begge verdener.

Bryllupsinvitationen fås i 2 varianter: Med grå tekst for et stilfuldt udtryk og med guldfolie for ekstra impact og luksus.

Invitationerne til konfirmation, nonfirmation, barnedåb og navngivning fås i farverne: Lavender, Heather, Sage og Dusty Blue.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

, ,

Produkt

, , ,

Designlinje

Nuancer

, , , ,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g