Tillægssider | Tropical Breeze

30,00 DKK

Tillægssider til tropisk bryllupsinvitation i Tropical Breeze designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

På tillægssiderne er der smukke illustrationer af tropiske grønne blade. Vær opmærksom på at siderne er i forskelligt format.

På praktisk Information og Ønskeseddel er bladene øverst i venstre hjørne. Disse 2 sider er begge i A5 som invitationen også er.

Tidslinjen er lavet i M65 format og er derfor smallere end de 2 andre. Det giver noget mere liv til det samlede indtryk at der er forskellige formater. Derudover er bladene i bunden for at sikre tidslinjen er centreret.

Tidslinje – Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information – den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Ønskeseddel – en fordel, hvis man har mange ønsker, og der ikke er plads under Praktisk information.

I samme design fås også:

Vigtig Info:

Det er ikke muligt at tilkøbe eyelets til tillægssiderne, når de ikke er købt sammen med invitationen. Hvis I ønsker eyelets på tillægssiderne,kræver det at både invitation og tillægssider købes i samme ordre, så vi kan sikre de passer sammen i sæt. Dette gøres på siden med invitationen.

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

, , ,

Designlinje

Nuancer

,

Format

A5 stående (148 x 210 mm), M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g